mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning av en marknadsföring administratör

Arbetsbeskrivning av en marknadsföring administratör


En marknadsföring administratör eller marknadschef, är någon som är ansvarig för kampanjer för ett företag eller en klient. Nästan varje industrin sysselsätter en marknadsföring administratör, som syftar till att göra människor medvetna om produkter och tjänster. Marknadsföring administratörer göra allt från att komma med Specialerbjudanden på produkter att skapa idéer för logotyper att uppfinna catchy slagord för att få allmänna offentliga snacket.

Grunderna

Marknadsföring administratörer tillsammans med medlemmar av reklam, försäljning, grafik och alla andra avdelningar i ett försök att hjälpa ett företag att synas och förbli lönsam (eller, i de flesta fall bli ännu mer lönsamma). De kommer upp med marknadsföring strategier, sedan omsätta dem i handling genom att rikta andra anställda som bygger webbplatser, skicka ut PR material, designa grafik och placera reklam. Marknadsföring administratörer syftet att sätta en positiv vinkling på deras företag, gör alla medan håller ett öga på vad anses vara moderiktiga--samt vad konkurrenterna.

Färdigheter

Marknadsföring administratörer måste vara innovativa och tänka utanför boxen. De måste vara villiga att ta risker och vara beredd att snabbt komma med en ny kampanj bör man låta bli. De bör vara flexibel, säker, energisk, extremt motiverad, professionell och upprätthålla en positiv syn på sina jobb. Marknadsföring administratörer också måste ha enastående kommunikation och ledarskap, så mycket av deras ståndpunkt innebär leda andra och att se till att alla är på samma sida.

Bakgrund

Marknadsföring administratörer för både stora företag och små företag måste nästan alltid en kandidatexamen. Vissa företag kräver en magisterexamen. Förutom marknadsföring, har de flesta administratörer tagit kurser relaterade till reklam, datorer, kommunikation, kampanjer, PR och även skrivande och grafisk design. Eftersom marknadsföring administratörer är några av de bäst betalda arbetstagarna i landet, tillbringar många ofta år lära sig deras handel på lägre nivåer.

Framtidsutsikter

Marknadsföring administratörer hålla eftertraktade jobb som vanligtvis gör dem bland de högsta medelinkomsttagare i landet, vilket ger dem lite anledning att lämna. Som sagt, många möjligheter är väntat till vara tillgänglig igenom 2018. Enligt US Bureau of Labor Statistics, att jobb för marknadsföring chefer öka med 13 procent från 2008 till 2018, eller ungefär lika snabbt som genomsnittet för samtliga yrken.

Resultat

Marknadsföring administratörer normalt göra sex-siffra löner, även om mycket av det beror på industrin och erfarenhet. Hursomhelst, BLS rapporterade att marknadschefer förtjänat en median årslön på mer än £70,200 i 2008. Det gör dem högre medelinkomsttagare än chefer för relaterade fält, till exempel reklam, försäljning och PR.