mynewspapers.net

Är Teflon stekpannor bra för att göra pannkakor?Pannkakor är en omtyckt frukost mat människor ordning på restauranger och göra hemma. Att göra pannkaka smeten är en enkel procedur, matlagning pannkakor så de har en gyllene exteriör och en öm interiör kräver en tung stekpanna eller PANNKAKSLAGG som värmer jämnt och behåller sin temperatur från första pannkakan till den sista.

Bästa Pan material

Stekpannor belagd med Teflon eller andra icke-stick material förhindra pannkakor från att fastna. Välj icke-stick stekpannor med tillräckligt i vikt att sitta spola på kokplatta brännare så att värmen fördelas jämnt. Eftersom pannkakor kräver förhöjda temperaturer korrekt Cook, är kastruller med beläggningar som tål hög värme bäst. Non-stick galler är bra pannkaka matlagning alternativ, liksom rutinerade gjutjärn stekpannor. Pannkakor tenderar att hålla sig till rostfritt och aluminium stekpannor.

Temperaturkontroll

Värm en stekpanna eller PANNKAKSLAGG till 191 grader eller tills en droppe vatten danser över ytan. Högre temperaturer kommer brunt pannkakan innan insidan görs och lägre inställningar kommer att koka pannkakan alltför långsamt och göra det hårda och Sega. Eftersom stekpanna temperaturen sänker varje gång pannkaka smeten träffar det, har värmen justeras hela tiden för att hålla det varmt nog att enhetligt laga alla pannkakorna.

Matlagning pannkakor

För att säkerställa pannkakor inte sticka, lätt spray eller bestryka pannan eller gryta med matolja efter uppvärmning det. Använda olja med en hög rökning som raps eller vegetabilisk olja som smör och olivolja bränna vid höga temperaturer. Använd en slev eller mätglaset för att hälla smeten i lika stora i stekpanna så alla pannkakorna är samma storlek. Stör inte pannkakorna medan de laga mat på första sidan. Titta på ytan av pannkakor och vända dem när bubblor täcka hela ytan och de börjar att torka runt kanterna. Koka dem kort på andra sidan tills de är gyllenbruna och centrum ligger. Aldrig vända pannkakor mer än en gång för att hålla dem från att bli läderartade.

Tips och råd

För extra ljus pannkakor, separata ägg i receptet, slå vita till hård topp scenen och vika dem till beredda smeten precis innan tillagning. Strö över frukt, nötter eller godis på pannkaka ytan innan du slår dem istället för att blanda tillsatser i smeten att förhindra sticker och brännhet. Att hålla pannkakor värma, ordna dem på en bakplåt i ett enda lager och placera dem i en knappt varm ugn. Som täcker eller stapling pannkakor i ugnen skapar ånga och gör dem blöt.