mynewspapers.net

Är Bougainvillea giftig till hund?Det finns många arter av växter som orsaka biverkningar hos hundar. Bougainvillea är en trädgårds-växt som finns i många gårdar som anses vara milt giftiga vid förtäring av hundar.

Identifiering

Bougainvillea är vanligast i varmare klimat i USA. Denna anläggning är en vintergröna vinstockar som odlas som en häck, marktäckande eller ett träd. Bougainvillea finns i en mängd olika färger inklusive gul, vit, lavendel, orange, röd, rosa, scarlet och lila. Bougainvillea är en varmt väder växt som blommar tidigt på våren och vintern.

Potentiella

Bougainvillea anses en milt giftiga växt vid förtäring av hundar.

Effekter

Enligt Minnesota Department Of Health, en växt som anges som icke-giftiga för djur inte får orsaka allvarliga hälsoproblem, men hundar kan fortfarande drabbas av skadliga effekter efter intag. Gastrointestinala symtom som diarré och kräkningar är de vanligaste sett i hundarna efter växt intag.

Överväganden

Hundar som äter bougainvillea eller någon annan typ av trädgårds-växten, bör tas till veterinär för korrekt diagnos och behandling om symtomen kvarstår eller är allvarliga.