mynewspapers.net

Anvisningar om hur man gör en PinataPiñatas är kul party dekorationer och en instrumental del av ett klassiskt spel. Gör din egen piñata spara lite pengar och anpassa den som du vill. Genom att skapa din egen piñata, kan du anpassa den för att passa temat för festen eller inkludera födelsedag barnets namn. Detta kan du också fylla den med något annat än godis, som de flesta pinatas. Fyll din med nyttiga snacks, klistermärken eller små, billiga leksaker för en variant på de vanliga pinata Färser.

Instruktioner

• Blanda en del vatten med två delar mjöl och rör i en stor skål. Detta är dina papper mache pasta. Avsätta förrän senare. Riva upp tidningar i 1-tums band. Blåsa upp en ballong och knyta slutet till en knut.

• Doppa en remsa av tidningen i vatten och mjöl pasta. Placera remsan på ballongen. Täcka ballongen med tidningen band, lämnar ett litet 1-tums hål i slutet av ballongen nära bundet knuten. Upphäva ballongen och låt tidningen lagret torka.

• Upprepa steg 2 flera gånger för att skapa tre eller flera lager på ballongen. Fler lager du lägger till, desto svårare blir det att bryta. Om ditt objekt behöver ytterligare delar--som en hund pinata, där du ett huvud, svans och ben förutom kroppen (som skulle hålla godsaker)--göra dessa på samma sätt med fler ballonger. Bifoga ytterligare delar med lim.

• Sticka en nål eller vasst föremål genom små sektionen du lämnade avslöjats av papper mache. Detta bör pop ballongen och gör att du kan dra ut. Fylla pinata med godis, klistermärken, små leksaker eller andra objekt. Plats klistra-doppat tidningen remsor över hålet för att täcka det helt. Låt torka.

• Måla pinata till att det ser ut det objekt som du avser att skapa. Fäst färgade serpentiner pinata med lim att ytterligare dekorera.