mynewspapers.net

Anvisningar för en Seed Bead Twist halsband

Anvisningar för en Seed Bead Twist halsband


Seed beads av används i nästan alla tänkbara beading projekt. Ibland de är fokus och ibland är de bara distanser mellan större, flashier pärlor. Seed beads av är populära för beading projekt på grund av deras storlek, låg kostnad och olika färger.

Instruktioner

• Trä beading nål med ca 1 gården av beading tråd och bifoga med crimp pärlor till ditt lås. Vrida många parter tillsammans för att göra en tjock, tjock snodd eller bara några delar för ett mindre, tunnare halsband. Kör mer än en tråd genom varje slinga spännet att hålla en mindre spänne.

• String dina pärlor i en bekväm för din hals längd. Köra din nål genom en slinga på den andra delen av spännet två gånger för att skydda på plats. Tråd i nästa längd för att nå den första delen av spännet. Göra varje strand mellan knäppen samma längd. Fortsätta threading pärlor fram och tillbaka mellan knäppen tills du har alla delar du vill ha. Säkra varje strand på spännet genom threading nålen genom en slinga två gånger.

• Säker den senaste strand med en crimp pärla och crimp med pressning tång.

• Håll ena änden av halsband och twist med den andra. Detta lås med tillåta twist bo utan untwisting. En del av spännet kommer att glida in i den andra. Bär halsband med så mycket twist som du vill.