mynewspapers.net

Anvisningar för en polsk axelryckning

Anvisningar för en polsk axelryckning


En polsk axelryckning är en ovanligt snygg bit av kläder som är sliten som en jacka. Framsidan av axelryckning stängs inte. Axelryckning är tillverkad av en rektangel som är vikta och sys ihop för att skapa ärmar. En virkad polska axelryckning är enkel att göra och ger värme på kyliga nätter. En stor virknål för att göra en öppen väv som sträcker sig för att passa flera storlekar av individer. Den färdiga storleken av axelryckning är 44-av-38 inches.

Instruktioner

• Knyt en slipknot i garnet ungefär 2 inches från slutet. Placera slipknot på virknålen. Kedjan 85 maskor.

• Vänd kedjan så slutet pekar till vänster om högerhänta och till höger om vänsterhänta. Enda virka i understödja kedjar från kroken och i varje kedja därefter för sammanlagt 84 stygn.

• Vrid kedjan. Enda virka i bakre maskbågen för varje stygn över för 84 stygn. Upprepa denna process för totalt 153 rader eller 38 inches. Kolla Manometern med jämna mellanrum för att se den virkade axelryckning är längre än 38 inches.

• Knyta upp de sista maskan och Klipp garnet ungefär 2 inches från virknålen. Väva de två ändarna av garn in och ut längs kanten av panelen virkade.

• Vik den polska axelryckning på att mäta 21-av-38 inches. Mäta och nåla fast axelryckning 7 inches under vecket linje på båda sidor för ärm placering.

• Trä en blunt-end nål med 36-inches av garn. Sy två sidor av axelryckning nedan fästa märkena att hålla sidorna av axelryckning tillsammans.