mynewspapers.net

Anvisningar för belysning en Aladdin fotogenlampa

Anvisningar för belysning en Aladdin fotogenlampa


Aladdin lampor utnyttja en veke och mantel kombination som ger ett ljusare ljus och brännskador bränsle mer effektivt än vekar ensam. Den unika Aladdin "Lox-på" skorsten och mantel kan användaren uppleva belysning motsvarar en 60 watts glödlampa. Mantelns hettas upp så att det lyser, men av manteln förbrukas inte materialet, på samma sätt som en vanlig glödlampa fungerar. Säkert belysning och med hjälp av en fotogenlampa tar koncentration och uppmärksamhet på detaljer.

Instruktioner

• Demontera din Aladdin fotogenlampa och inventera alla komponenter. När kontrolleras för att se till alla bitar är närvarande, montera lampans brännare base (bestående av veken, wick winder och wick slingrande redskap), yttre wick tube och flamma spridare och delvis fylla reservoaren fotogen med K1 fotogen bränsle. Alltid använda rena, tydliga K1 fotogen i din Aladdins lampa. Minska liv mantel och wick K2 eller doftande och färgade oljor kommer att, samt avger rök och sot när de förbränns.

• Installera en ny veke, om nödvändigt, blötläggs i fotogen för en timme före användning. Trimma den veke första gången du använder den. Med sax, skär av hörnen och runda upp i veken skära den rakt över eller spetsiga något--är felaktig. Ren veken med veken renare endast om det blir blackened med träkol. När du använder en ny "Lox-på" koniska mantel, först bränna den skyddande beläggningen bort. Lätta mantel medan det är placerad i galleriet. Ljus det från botten med en match, men rör inte matchen till mantel material. Om du vill placera manteln, Använd dess metallram, att vara säker på att inte röra materiellt med fingrarna.

• Montera skorstenen, galleri och mantel delar av lampan. Skruva den reservoar eller skål som har fyllts (men inte hela vägen till toppen) till brännare basen. Låsa tre sammansatta bitarna ordentligt på plats över bas, yttre wick gasbrännaren och lågor spridare.

• Lätt fotogenlampa genom att ta bort skorstenen, mantel och Galleri församlingen som en enhet. Höj veken, med veken rullmaskinen, så att ungefär 1/8-tums av veken är ovanför yttre wick locket, med lågan spridaren på plats, och tända den. När lågan täcker hela överkanten på veken, noggrant ersätta gallery, mantel och skorstenen församlingen över brännare basen och låsa den på plats. Se till att inte hårt.

• Justera lågan upp bara tills manteln börjar glöda vit, sedan tillåta mantel att värma upp cirka 10 till 15 minuter. När manteln värms tillräckligt, justera veken så att manteln avger ett ljus, blå-vit ljus som är cirka 75 procent av dess maximala ljusflöde. Lampan kommer snart att nå dess ljusaste ljus utan ytterligare justering. Om punkterna i orange lågan bryta igenom manteln, veken är för högt uppskruvad och bör justeras nedåt. Ingen rökning eller väsande noteras under lampan fungerar tillfredsställande.

• Släck wick fotogen lampan genom att vrida ner det lite med veken rullmaskinen. Placera din handflata bakom den bästa kanten av lampglaset och vinkla det för direkt din andedräkt i lampan. Blåsa i handflatan snabbt, som om blåser ut ett födelsedag ljus. Lågan ska vara helt släckt.