mynewspapers.net

Anvisningar för att göra en leksak Harry Potter Uggla Prop

Anvisningar för att göra en leksak Harry Potter Uggla Prop


Gör din egen magi med en uggla prop direkt från världen av Harry Potter. Med bara några grundläggande material, kan du återskapa Hedwig, Harrys sällskapsdjur Uggla från den populära serien. Svingar papier-maché istället för en trollstav, tar du den fluffiga Ugglan till livet. Tekniken är prismedvetna, med enda tidningen doppad i en pasta av lim och mjöl. Med tillägg av några fjädrar har du en kreativ tillbehör med alla magi av Harry Potter.papier-maché

Instruktioner

• Blåsa upp två ballonger, att göra en omkring 6 inches lång och den andra ungefär 3 inches lång. Tejpa den liten ballong på den större gör formen av en fågel kropp med ett huvud på toppen.

• Riv remsor av tidningen för de papier-maché, att göra remsor ca 1 fot lång och 1 tum breda. Blanda en kopp mjöl med en kopp vit hantverk lim och en kopp vatten.

• Muddra pappersremsor i blandningen och drapera över ballongen struktur, tills ballonger är täckt. Låt skulpturen torka minst 24 timmar.

• Sticka en nål genom kroppen och huvudet av skulpturen att smälla ballongerna inuti.

• Måla Uggla vita och låt torka, sedan täcka med vita craft fjädrar av heta limning varje fjäder på plats. Lämna en cirkel gratis av fjädrar på huvudet för att måla på ett ansikte. Måla två små svarta elever och en tunn gul näbb på ansiktet och låt torka.

• Spricka två tandpetare i hälften så plockar kan vikas in Vs men inte bryta i två. Limma varje till en tandpetare att göra ben och fötter, då säcken genom botten av Ugglan att säkra.