mynewspapers.net

Anvisningar för att göra en lekplats gungbräda

Anvisningar för att göra en lekplats gungbräda


En lekplats gungbräda är en stationär lek utrustning som tillåter barn att rida upp och ner på en lång planka som ofta är av trä. Att göra en lekplats-stil gungbräda i din trädgård ger ditt barn park-stil utrustning som alltid är tillgänglig för dem och deras vänner. Förberedas för din trädgård att bli platsen för att när du installerar denna lekplats gungbräda.

Instruktioner

• Skär fyra bitar av 4-av-4 timmer till 44 inches lång tid för att göra de vertikala ben av gungbräda ramen. Borra tre hål i varje ben. Hålen måste vara storleken på ditt lag bultar. Mäta upp från botten av varje ben till 29 1/2 inches och borra först av de tre hålen. Mäta ner från den översta 1 1/2 tum för andra hålet och en annan 1 1/2 tum därunder för tredje hålet. Kontrollera att hålen är uppradade på alla fyra ben.

• Placera 13 1/2 tum 2-gånger-4 spacer baren horisontellt mellan benen på din ram så två ben smörgås ena änden av avståndsbilden och två ben smörgås i andra änden av spacer. Linje hålen upp och markera spacer så du kan borra genom spacer på rätt plats. Borra din hål i avståndsbilden och bult spacer baren till fyra benen med eftersläpning bultar.

• Bestämma var du vill att din gungbräda ska placeras. Ta bort gräs eller skräp i området med en spade. Gräva hål för att rymma gungbräda benen. Göra hål 3 fot djupt. Lägga till en fot av betong i hålen och låt det konfigurera övernattning. Infoga ramen så botten 2 fot av benen är underjordiska och fyll hålen med betong. Använd en snickare torget för att se till att ramen är plan och jämn. Justera vid behov och låt den konkreta torrt över natten för att säkra ramen på plats.

• Mät din 10-fot, 2-av-8 planka och markera den exakta mitten av plankan. Använd en fyrkant så att linjen är verkligen raka. Rita två ytterligare linjer, en på varje sida om mittlinjen. Avståndet mellan mittlinjen och utanför raderna måste vara samma som din vattenledning ytterdiameter.

• Hammare en spik halvvägs till plankan, i varje ände av en extern linje. Hammer en ytterligare spik halvvägs in i plankan, i mitten av den andra utanför linjen, att skapa en triangel av naglar. Lägg din vattenledning mellan spikarna. Naglarna kommer att hindra röret från rullande eller flytta från centrum.

• Placera vattenpipa så mängden pipe hängande från varje ände av plankan är exakt densamma. Säker vatten röret på plats med hjälp av röret sadel klipp. Använd minst två pipe sadel klipp för att säkra röret till plankan.

• Infoga lag bultar i de två nedersta hålen på gungbräda ram. Vänd på plankan så röret är under sittplatser planka och bild på sittplatser plankan på plats så röret är inklämt mellan benen och röret vilar på lag bultar. Lämna de översta hålen tomt så du kan justera höjden på se-såg för längre barn.

• Skär bort gräsmattan och ta bort eventuellt skräp från området kring se-såg, att göra jämnt området. Att området omkring 2 fot utanför GUNGBRÄDA på alla fyra sidor. Gräva ner tillräckligt långt för att placera landskap bård runt utgrävda området. Fyll det utgrävda området med gummi spela kompost att skydda barnen spelar på gungbräda.