mynewspapers.net

Användningsområden för mjölk skum idéer

Användningsområden för mjölk skum idéer


Bra mjölk skum är ljus och luftig och tredubblar nästan mängden mjölk du började med. Mjölk skum görs vanligtvis med en Mjölkskummare som luftar mjölk genom att införa luft i den, vilket leder till en skummande blandning används som en toppning för olika drycker och matvaror. Olika typer av Mjölkskummare tillgängliga på marknaden bland batteridrivna skummare, glas och rostfritt Mjölkskummare, ånga skummare, skumbildning kannor och mjölk kokar.

Espresso drycker

Espresso drycker är gjorda genom att tvinga varmt vatten genom fint marken långsamt rostade kaffebönor. Cappuccino görs med lite mjölk och massa mjölk skum, ibland bevattnas med kakao eller kanel. Latte har massor av mjölk och vissa mjölk skum. Café macchiato serveras i små espressokoppar, toppad med dollops av mjölk skum, med strössel choklad pulver. Café Tatatabot är en rik krämig smaksatt dryck med mjölk skum på dess topp.

Drycker för barn

Mjölk är en del av en hälsosam kost för barn, men tyvärr de flesta motstå dess smak och lukt. Att lägga till mjölk skum till toppen av den mjölk cup kommer att göra det mer attraktivt för barnen. Göra vanilj latte eller ångad mjölk med mjölk skum; båda kan bli favorit drycker av dina barn, och samtidigt kan uppfylla deras dagliga näringsbehov.

Blandade drycker

Några av de blandade drycker som kan vara toppad med mjölk skum är vanilj-baserade mjölk drinkar blandas med is eller iste, skummat behöver och ångad mjölk med en naturlig sirap av dina val, ångade sojamjölk och caramelita.

Kakor och desserter

Kakor och desserter ser ännu mer tilltalande när de har löddrig skum över dem. Detta kan inte bara förbättra sitt utseende men också lägga smak.