mynewspapers.net

Användningsområden för en återvunnen ullfiltÅtervunnen ull filtar erbjuder komfort och värme för casual hem inredning eller bil resor. En ullfilt många användningsområden kommer att förlänga livslängden på filten och hålla den ur deponin. Den ull isolerande egenskaper hjälper önskvärt temperaturer. Till exempel håller en ull te mysig te varm i en tekanna för dig och dina gäster.

Heminredning

Symönster för heminredning projekt tillhandahåller mallar som du kan anpassa för att passa din stil och inredning skapa en uppsättning kuddar sys med en del ullfilt på ena sidan och en kontrasterande tyg på andra sidan lägga till textur och variation i soffan. Som en attraktiv filt under start-lagring eller en stora möbler att ge omedelbar färg för en hemtrevlig och avslappnad atmosfär. Om den filt ytan känns scratchy, grejer det i ett påslakan. Några stygn hjälper fäst lager tillsammans så att filten inte glider eller gäng i smidig locket.

Funktionella produkter

En återvunnen filt skuren i mindre sektioner erbjuder en mängd olika användningsområden. En vals filt fungerar som ett bolster att stödja din kropp som du utövar eller vila. Knyt en sladd runt rullen för att hålla filten i önskad form. Använd en gammal ullfilt som en yogamatta. Om ett förslag som kommer in under en ytterdörr, prova positionering en vals filt avsnitt för att blockera inkommande kall luft och hålla i varm luft. Filten kommer att fungera som en dörr förslag till propp och kanske ett energisparande verktyg, också. Linje din pet's säng med en varm, ullfilt.

Gåvor

Kände en gammal, ullfilt och förvandla det till en isolerande te mysigt eller Grytlapp att ge till en vän. Göra den te mysigt i form av en katt, hund eller annat djur din vän beundrar. Vissa sömnad mönster företag erbjuder mönster för symaskin omslag. Anpassa en maskin locket med initialerna på din favorit sy entusiasten.

För fordonet

Använd en återvunnen ullfilt som en bil filt. Trimma filten att täcka en bil bänk smalare passform. Bredare filt sektioner hjälpa passagerarna hålla värmen. Filten kommer att erbjuda en mer bekväm sittplatser yta än en varm, syntetiska bilbarnstol. I en nödsituation, kommer ullfilt säkert vara till nytta i kyla.