mynewspapers.net

Användningsområden för Campbells kyckling nudelsoppa

Användningsområden för Campbells kyckling nudelsoppa


Kondenserade kyckling nudelsoppa, som Campbells varumärke, är inte bara ett botemedel mot förkylning. Soppan har fler användningsområden utöver bara äta det vanligt eller stylad med soppa kex. Att hitta nya användningsområden för kyckling nudelsoppa hjälper rivstarta din hjärna när du söker efter middag idéer.

Nötkött gryta

Kondenserade kyckling nudelsoppa lägger stärkelserika nudlar och en rik kyckling smak till grytor. Prova att lägga en eller två burkar av Campbell's soup till en biff och ris gryta för en enkel, fyllning maträtt i under en timme. Till skillnad från kondenserad grädde soppor, Campbells kyckling nudelsoppa kommer inte att göra grytan krämig, men smakerna från soppan förbättra smaken av grytan utan att behöva lägga massor av kryddor i skålen.

Kyckling buljong suppleant

Campbells kyckling nudelsoppa kommer stå i stället för kyckling buljong i en knipa. Häll innehållet i en kan genom ett durkslag över en skål till stam ut nudlar, grönsaker och kycklingbitar. Lägg resterande buljongen, färdigställts med en lika stor mängd vatten, till recept istället för kyckling buljong eller lager.

Rejäl gryta

Nötkött upp smak av kyckling nudelsoppa genom att lägga till bitar av kokt kyckling och grönsaker för att skapa en gryta från soppan. Nudlar i soppan ge gryta kroppen och koncentrerad buljong lägger en koncentrerad smak till sista skålen. Campell's Food Service rekommenderar ladling soppan över kokta äggnudlar eller kärnmjölk kex. Alternativt göra denna maträtt en bakad kyckling och dumpling gryta genom att placera obakade kylda kex ovanpå stuvningen och baka det i en 176 grader C ugn tills kexen har genomstekt och gryta är het.

Halloween Special

Krydda din Halloweenfest eller bara skapa en twist på kyckling nudelsoppa med picante sås och tortillachips. Förbered soppan enligt anvisningarna och tillsätt picante sås för att mörkna soppan till en röd färg. Flyta blue corn tortillachips på soppan. För Halloween, fungera detta som bat vingar och maskar, som föreslagits av den Campbell kök recept. Tortillas utseendet som bat vingar medan nudlar i soppan liknar maskar. På någon annan tid på året är detta en lätt version av tortilla Kycklingsoppa.