mynewspapers.net

Användning av palo azul te

Användning av palo azul te


Palo azul ört--en lövbuske känd för dess doftande vita blommor blommar - lånar dess bark och blad som ett örtte och ett läkemedel botemedel. Detta traditionella mexikanska te, nu ett modernt alternativ medicin, kan hittas på specialitet matbutiker och webbutiker. Rådfråga din läkare innan du använder palo azul som en läkande.

Innehållet

Palo azul te är tillverkad av Eysenhardtia polystachya ört, mer känd som njure trä eller palo azul, som är spanska för "blå stick". Denna växt innehåller flavonoider coatline A och coatline B. Andra fytokemiska av palo azul örten innehåller en kolesterol-liknande anläggning växtsterol kallas beta sitosterol, en bicylic keton som luktar vanilj.

Dryck användningsområden

Palo azul är vanligast som en varm örtte för att smutta på med mat eller av sig själv. Online mexikanska mataffären MexGrocer rekommenderar kokande 3 tsk av palo azul örten i 1 qt. vatten och låta vattnet sjuda i fem minuter. Detta ger ett ljus, doftande, hett te som kan tas med citron, honung eller socker. Lös upp en sockerbit eller två i en tillbringare palo azul te och kyla för en uppfriskande kall dryck.

Medicinska användningsområden

Även om palo azul tea kan avnjutas för dess smak, används det också som ett läkemedel botemedel. Eysenhardtia polystachya örten fungerar som en mild hypoglykemiska--vilket innebär att det kan hjälpa behandla lågt blodsocker--när beredd genom het infusion, som när den serveras i en kopp palo azul te. Dessutom, rapporterar Arizona Center för utbildning och forskning på Therapeutics att palo azul te hjälper lätthet njurstörningar--som infektioner, njursten och svullna njurar-- och tumörer och fungerar som en anti-inflammatorisk agent. Tea återförsäljare placera te som en urinvägsinfektion antiseptisk att hjälpa avgifta urinblåsan och urinvägarna. MexGrocer rekommenderar dricker fyra koppar om dagen när du använder palo azul te som ett rengöringsmedel.

Överväganden

Palo azul te har inga kända negativa kliniska effekter eller medicinsk interaktioner. Från och med juni 2011 har experter ännu att upprätta den ört säkerhet när de används under graviditet och amning. Den amerikanska Food and Drug Administration har inte utvärderat de medicinska egenskaperna av palo azul örten.