mynewspapers.net

Användning av linfrö olja kapslar

Användning av linfrö olja kapslar


Linfröolja kommer från frön av små, blå lin blomman. Oljan används som en behandling och förebyggande medicin, även om juryn är fortfarande ute om hur effektiv linfröolja, anteckningar University of Maryland Medical Center. Men är oljan rik på essentiella fettsyror som kroppen behöver för att vara friska. Kapslar kan sväljas, brutna öppna och blandade med mat eller tillämpad lokalt att hjälpa vissa villkor.

Behandling av hud

Användning av linfrö olja kapslar


Linfrö olja kapslar kan konsumeras muntligen eller brutet öppet och tillämpas direkt på huden för att behandla vissa villkor och förbättra kvaliteten på huden. Enligt Derm blogg hemsida, omega fettsyror som finns i linfrö olja "hjälpa huden skydda sig genom att öka naturliga oljor som din hud utsöndrar på ytan," att hålla huden mjuk, smidig och återfuktad. Du kan också använda linfröolja på skalet att återfukta det och bidra till att minska uppkomsten av fina ytan linjer. Derm blogg stater som tillämpar oljan hjälper huden att försegla i fukt, förhindra en tråkig, torr hy.

Lindra förstoppning

Användning av linfrö olja kapslar


Linfrö olja kapslar kan förbrukas muntligen för att få saker och ting vid förstoppning, eftersom det är en naturlig laxerande. Body Building för du påstår att Linfröolja innehåller både olösliga och lösliga fibrer, som "rensar tjocktarmen av giftiga material, metabola avfall och torkade slem," att hjälpa kroppen att producera tarmrörelser. Linfrö MD förklarar att oljan smörjer matsmältningssystemet, bidrar till att göra kommer att badrummet bekvämare och lättare.

Att förebygga sjukdom

University of Maryland Medical Center påstår att linfröolja är hög i alfa-linolensyra, som kan förhindra hjärtsjukdomar och artrit. Människor följer Medelhavsdieten vanligtvis konsumerar höga halter av alfa-linolensyra och andra essentiella fettsyror genom att äta stora mängder fisk, fullkorn och olivolja. Du kan göra linfrö olja en ersättning för sådana artiklar regelbundet. Linfröolja innehåller även enkelomättade och fleromättade fetter och, enligt University of Maryland, en kost rik på dessa fetter kan potentiellt lägre risk för hjärtinfarkt. Fetter minskar inflammation och göra blodkärlen friskare, skyddar hjärtat.

Förhindrar torra ögonDu ska kunna använda linfröolja muntligen för att förebygga och lindra torra ögon, enligt linfrö MD. En brist på omega-3 fettsyrorna som finns i linfröolja kan orsaka torra ögon, som ofta är "resultatet av en otillräcklig yttre olja lager i tår filmen" som gör att vattnet i tårar att snabbt avdunsta innan tillräckligt smörja ögat. Konsumera linfrö olja kapslar hjälper ögat producerar mer behövs oljor, förebygga torrhet och irritation.