mynewspapers.net

Använder för säckväv kaffe väskorSäckväv kaffe väskor fungerar oftast som ett sätt att transportera stora mängder te och kaffe från bönder runt om i världen. Men är de också användbara för ett antal andra saker på grund av sin hållbarhet och all-naturlig sammansättning. Från craft-projekt till lagringsbehov, kan säckväv kaffe påsar tjäna en mängd olika ändamål.

Fashionabla Tote

De som har en affinitet för sömnad och hantverk kan enkelt förvandla en säckväv kaffe väska till en händig tote. Allt du behöver göra för att välja en liten påse och lägga till handtag till det och omvandlingen är komplett. I vissa butiker specialitet tyg, kan du hitta säckväv material till matchar resten av tote; Du kan dock välja att vara mer kreativ och tillsätt furry väska grepp eller några andra tokiga tyg. Vill du vara ännu mer kreativ, dekorera säckväv med glittrande markörer eller skriva funky talesätt hela påsen med en markör. Många människor föredrar dock bara funky äktheten av den ursprungliga säckväv påsen.

Gräsmatta och trädgård ändamål

Säckväv väskor är extremt robust och många trädgårdsmästare hitta de är mycket användbara när samla löv eller kompost på gården. Du kan också använda dem för växter under extrem kyla, inklusive Frost. I själva verket är säckväv påsar att föredra eftersom de är tillverkade av naturliga material, så de inte påverkar hälsan hos växterna.

Hemgjord sandsäckar

Säckväv kaffe väskor är användbara för sandsäckar för att skydda egendom från översvämningar. Du kan fylla dessa påsar med sand och placera dem i ytterkanten av ditt hem för att skydda den. Denna väska är att föredra för användning i sandsäckar är varaktiga karaktär materialet och det faktum att det är biologiskt nedbrytbara och därför inte är skadliga för miljön.