mynewspapers.net

Anti-mobbning aktiviteter för grundskolan

Anti-mobbning aktiviteter för grundskolan


US Department of Health and Human Services beskriver mobbning som avsiktligt skada eller skrämma en annan person. Som kan uppstå på primär nivå exempel retas, exklusive vissa barn från verksamheten, att göra upp rykten eller fysiskt skada ett annat barn. Lära barn om mobbning på en ung ålder bidrar till att minska mer allvarliga former av mobbning när barnen blir äldre.

Marionetter

Marionetter erbjuder ett barnvänligt sätt att bearbeta olika mobbning situationer. Skapa en lista över flera situationer som rör mobbning relevanta primära ålder. Exempel: två barn retas ett annat barn, ett barn att få skjuts på lekplatsen och ett barn att vara kvar av ett spel. Använda situationer från klassrummet om du haft mobbning frågor med eleverna. Agera ut situationen med marionetter. Be om förslag från eleverna om hur man hanterar situationen. Engagera eleverna i utför pjäsen för en mer aktiv roll.

Pärlstav armband

Få hela klassrummet eller skolan involverade i den anti-mobbning rörelsen gör det mer effektivt. Pärlstav armband tillåta elever att visa att de inte accepterar översittare beteenden i deras skola. Ge barnen en mängd färgglada pärlor och brev pärlor. Eleverna string pärlorna på elastiskt snöre. Uppmuntra dem att stava ut anti-mobbning meddelanden som "ingen mobbning tillåtet" eller "Inkludera alla" med bokstaven pärlor. Brainstorma en lista och skriv dem i styrelsen för referens. Barnen bär deras anti-mobbning armband att skicka ett meddelande till andra och påminna sig för deras åtagande att ingen mobbning.

Trottoar krita meddelanden

Ta anti-mobbning meddelanden till trottoarerna med denna kreativa verksamhet. Trottoar krita är en tilltalande form av skapar konstverk till yngre barn. Ta med eleverna på lekplatsen eller skolan trottoarerna, och uppmuntra dem att rita bilder och skriva anti-mobbning meddelanden. Anti-mobbning meddelandet utökas till hela skolan.

Utmärkelser

Utmärkelser uppmuntra primära studenter att göra positiva val när det kommer till en situation som innebär mobbning. Studenter eller lärare nominera andra studenter som hanterade en situation utan mobbning. Utmärkelserna kan också gå till en student som stod upp för ett annat barn som var mobbad. Skapa ett certifikat för den elev som nomineras och dela anledningen med hela klassen.