mynewspapers.net

Anti-Candida diet



Familjen candida jäst är känd för olika infektioner kan det orsaka i den mänskliga kroppen. Candida kan hittas i många organsystem inklusive mag-tarmkanalen, urinvägarna och även det centrala nervsystemet. Farmakologiska medel är mycket viktigt att utrota candida, men en riktig kost också har en betydande inverkan.

Socker och andra kolhydrater

Hålla kolhydrater, speciellt socker, till ett minimum i din kost. Kolhydrater är vad candida i kroppen lever på. Att avstå från intag av kolhydrater allvarligt begränsar den candida förmåga att bibehålla sig och växa.

Koffein

Koffein ger ett uppsving av energi och näring till candida i ditt system. Candida drabbade bör avlägsna koffein produkter från sin kost. Kaffe, läsk och te har en hög koffeinhalt (Undvik även deras koffeinfritt versioner på grund av kvarvarande koffein i dem).

Jäst

Någon produkt som innehåller jäst bör inte vara del av en anti-Candida diet. Candida har möjlighet att använda andra jäst för inandning. Öl, ost och champinjoner är alla bra exempel på produkter som ska tas bort från en candida infekterad persons kost.

Protein

Enligt TheCandidadiet.com är proteiner viktiga i kampen mot en candida infektion. Öka protein livsmedel för att kompensera för de kalorier förlorade i att ta bort kolhydrater. Fjäderfä, magert nötkött, låg fetthalt mejeriprodukter, fisk och bönor är alla utmärkta källor till protein.

Yoghurt

Sockerfritt yoghurt är en av de mest positiva saker du kan äta att bekämpa en svampinfektion. Yoghurt är full av probiotiska bakterier (bakterier att själv dödar candida). Yoghurt har en väldokumenterad förbuds effekt på candida.

Candida i din Sytsem

Candida kolonin i ditt system är en parasit. Man använder de näringsämnen du svälja för sin egen tillväxt och utveckling. Genom att ta bort alla typer av mat som candida kan smälta från din kost, destabilisera du candida kolonierna i ditt system. Efter kolonierna har varit destabilizeds, är medicinering mycket mer effektivt utrota den.