mynewspapers.net

Ansvar för en bankett Server

Ansvar för en bankett Server


En bankett server spelar en viktig roll i ett antal evenemang, som bröllop, mottagningar, konventioner och mer. En bankett server förväntas allmänt att klä och agera professionellt, och att hjälpa gästerna få en trevlig upplevelse. En bankett server har ett antal ansvarsområden. Görs på rätt sätt, kommer att detta öka sannolikheten för gäster att vara nöjd med sina erfarenheter.

Gäst förbindelser

En stor del av att vara en bankett server är gäst förbindelser. Medan en bankett server kan ha färre interaktioner med gäster än han skulle om han var en restaurang server, kan en bankett server fortfarande förväntas ta itu med en mängd kunder med många olika behov. Han kommer att informera gästerna om vad måltiden kommer att vara, samt svara på frågor och att göra rekommendationer för dryck order eller andra objekt. Om det är att hitta en bälteskudde för en ung gäst, fungerar fylla på ett glas vin eller att se till att någon blir det vegetarisk måltid hon beställde tid, bankett servern för att göra den bankett gäster trivs.

Livsmedel och leverans

Medan en bankett server inte kan förbereda den viktigaste förrätt, hjälper han ofta i några av de livsmedel, såsom montering sallader och skära delar till efterrätt. Han kan också göra dryck order, samt att ge påfyllnad när det behövs. När maten är klar att leverera, bankett servern är oftast det du föra den och den framför gästerna. Bankett servern kommer också rensa bort oönskade tallrikar, glas och bestick för att hålla bordet ren och lätt att navigera för gästerna. Om en gäst har problem med sin måltid, till exempel kyckling verka dåligt tillagat, hjälper bankett servern lösa dessa problem genom att skicka maten tillbaka till köket eller genom att göra andra förslag.

Städa upp

Efter att gästerna har lämnat festvåning, börjar bankett servern rengöring. Detta innebär vanligtvis att ta bort tallrikar, glas, bestick, servetter och oavsett andra poster som är kvar på bordet. Servern kommer att ta bort duken och kasta bort om det är disponibel eller placera den med andra tvätt poster om den behöver rengöras. Bankett servern kommer också torka av bord och stolar, som dammsugning och svepande för att få festvåning tillbaka till ren och klar skick. Andra ansvarsområden kan omfatta kök rengöring, påfyllning av salt- och pepparkar, gör tvätt, lagra objekt i kylskåp, frys eller torr lagring och riva och bord och stolar om de ska tas bort från rummet.