mynewspapers.net

Ansluta Plywood till färdiga trä

Ansluta Plywood till färdiga trä


Plywood kan enkelt anslutas till färdiga trä med kex snickeri. Genom att använda en kex cutter och kex Snickeri, kan du opereras installera ett permanent gemensamt vart du vill. Kex lederna är starka eftersom de är gjorda av massivt trä tränger in i det gemensamma kärna. De är osynliga, rengöra och kan installeras i trånga utrymmen och längs alla kanter. Kex fräsar är lätt att använda.

Instruktioner

• Lägg ut två bitar av trä förenas på en plan yta i den konfiguration som du vill ha dem som ska sammanfogas.

• Markera motsvarande gemensamma platser genom att rita en linje tvärs över korsningen av båda bitar av trä. Titta på linjen där två stycken möts, och sedan försöka föreställa sig där du vill ha kex leden vara inne trä. Dra gränsen över ovansidan av båda angränsande delar.

• Separata bitar. Plocka upp det kex joiner. Skärdjupet inställd på 3/4 tum.

• Placera kex saxen mot kanten av trä. Skjut cutter slutet upp till linjen. En liten metallplatta kommer att glida över trä. På plattan finns en pil. Linje på pilen med den rad som du gjort på trä. Dra avtryckaren på kex skäraren och tryck in det i trä ända tills den bottnar. Skär kex i båda bitar av trä på alla rader.

• Spruta en liten mängd lim till var och en av nedskärningarna som kex. Infoga ett kex i varje snitt på träbit. Skjut bit plywood över och skjut de motsvarande öppna nedskärningarna i exponerade kexen sticker ut ur trä. Placera klämmor i två bitar av trä. Dra åt något. Vänta en timme för limmet torka.