mynewspapers.net

Ansluta en Xbox 360 till en Netgear Wireless-N RouterEn Netgear Wireless-N Router kan du dela din Internetanslutning med ditt hela huset hålla med en snabb hastighet, vilket gör det en rekommenderad trådlös router för Xbox Live fans. Ansluta din Xbox 360 till din trådlös N-Router kräver en bredbandsanslutning till internet och en trådlös internet-adapter för din Xbox. Ställa in ditt trådlösa nätverk innan du försöker ansluta till Xbox Live.

Instruktioner

• Anslut din Netgear N-router till internet med en Ethernet-kabel och överföringshastigheten på baksidan av routern till Auto. Placera den trådlösa routern nära din Xbox 360. Sätt i guidedisketten i set-up medföljer din router i ditt hem datorn och följ instruktionerna för att skapa den Netgear trådlöst nätverken.

• Sätt in den trådlös adaptern i/o-porten på baksidan av Xbox-konsolen och knäppa antennen upp. Slå på din Xbox.

• Gå till "System Settings" under "My Xbox" på Xbox dashboard och sedan gå till "Nätverksinställningar". Välj "Redigera inställningar".

• Välj "Trådlösa inställningar" och välj sedan ditt trådlösa nätverk. Ange lösenord för nätverket och välj "Gjort".

• Klicka "Test Connection" på sidan "Tillämpa inställningar". Ställ in ditt Xbox Live-konto om du har aldrig inloggad på Xbox Live genom att följa instruktionerna som visas på skärmen.