mynewspapers.net

Ansluta en gängade manliga galvaniserat rör till PVC-rörSamtidigt renoverar ditt hem VVS, kan du behöva ansluta en PVC-röret till den befintliga gängade galvaniserade rör av ditt hus. Du kan inte placera en kvinnlig gängade PVC passande direkt till de manliga trådarna av galvaniserat röret eftersom detta kan orsaka kvinnliga gängad montering spricka under installationen. För denna typ av anslutning måste du installera en varmförzinkad passande som du kan använda en manlig gängade PVC passande för att ansluta de två typerna av rörledningar.

Instruktioner

• Förbered de manliga trådarna av galvaniserat röret. Ren trådarna med stålborste att avlägsna smuts och korrosion från ytan av trådarna. Torka de tråd-borstad trådarna med en ren trasa och gör tre till fyra wraps runt de rengjorda manliga trådarna med teflontejp.

• Trä ena änden av kvinna-gängade galvaniserade kopplingen på Teflon tejp-inslaget manliga trådar av den befintliga galvaniserade rör.

• Dra åt kvinna-gängade galvaniserade koppling till befintliga galvaniserat röret genom att vrida den kvinnliga koppling medurs med en rörtång.

• Linda trådarna i den manliga-gängade PVC montering med teflontejp. Trä de inslagna manliga trådarna av PVC: N passar till kvinnliga trådarna i den installerade galvaniserade koppling. Dra åt PVC montering. När inte längre kan du vända montering för hand, vrid PVC passande en till två varv med en rörtång att säkra de befintliga galvaniserade rör PVC montering.

• Rengör insidan av den installerade PVC passande och 1-tums i från ena änden av utsidan av PVC-rör med PVC primer. Applicera primer med ansökan borsten fästs på insidan av PVC primer kapsyl.

• Tillämpa PVC lim på primade PVC bitar med cap applikatorn levereras med PVC lim, skjut limmade slutet av PVC-rör i limmad PVC montering och flytta röret 90 grader för att sprida lim i skarven. Fast håll PVC röret på plats i 30 sekunder för att gå med den gängade manliga galvaniserade rör med PVC-rör.