mynewspapers.net

Ansiktsbehandling omskolning övningarAnsiktsnerven förlamning är ett vanligt tillstånd med flera möjliga orsaker. Den vanligaste orsaken till ansiktsnerven förlamning är Bells pares. Ansiktsbehandling omskolning övningar utformade för att omskola ansiktsmusklerna för rörelse. De agerar för att normalisera ansiktsbehandling muskulös ton, hämmar oönskade rörelser och öka symmetriska rörelsemönster i ansiktet. Övningarna bygger på tanken att nervceller är i ständig tillväxt och regression. Ansiktsbehandling utbildning kan vara mycket framgångsrik för patienter som lider av ansiktsförlamning, vilket resulterade i en genomsnittlig 60 till 70 procent minskning i synkinesis efter sju månader.

Mirror visuell Feedback

Visuell feedback med hjälp av en spegel är den vanligaste typen av ansikts omskolning övning som kan utföras både hemma och på en klinik. Denna övning använder en spegel att ändra patientens motoriska ansiktsbehandling mönster och förstärka rätt ansiktsbehandling Svaren. En patient, med en spegel, hjälper ansikts rörligheten eller uttryck med sina fingrar, som att flytta sin mun till ett leende. Då patienten kommer långsamt släppa hans fingertryck och försöker hålla leendet. En annan gemensam mirror visuell feedback övning tal, speciellt om du använder ord som innehåller bokstäverna M och B, samtidigt hålla ögonen öppna.

Electromyograph övningar

Ett electromyograph (EMG) instrument konverterar elektriska aktiviteten är associerad med skelett eller muskelrörelser i en visuell eller auditiv post. Yta EMG utbildning börjar genom att fästa elektroder till patientens hud över övervakade musklerna. Patienten har möjlighet att höra eller se feedback direkt och kan justera hennes ansiktsuttryck rörelse tills önskat ansiktsbehandling mönster uppnås. Detta lär patienter att styra muskelspänningar i ansiktet. Dessa övningar kan inkluderar leende, ögonbryn och läpp puckering.

Symmetri övningar

Övningar i symmetri hjälpa ansiktsförlamning patienter producerar lämplig ansiktsuttryck. I symmetri övningar undervisas patienter om symmetrin av rörelser att förstärka normala fysiologiska reaktioner. Dessa övningar medför i allmänhet begränsa rörelsen på den dominerande, mindre drabbade sidan av ansiktet. Om den sidan av ansiktet tillåts dominera, kan rörelse på den förlamade sidan minska och inte få tillbaka. En sådan övning är att höja båda ögonbrynen på samma gång och hålla dem i samma läge under minst 15 sekunder. Ler övningar också fokus på symmetri.