mynewspapers.net

Anpassade postlåda idéer

Anpassade postlåda idéer


Många människor försummar sin postlåda potentiella bidrag till deras hem och trädgård design. Generiska postlådor bidra lite att en noggrann ordning och blanda med hem omkring dig. I stället för att landa på en egen brevlåda, försöka skapa anpassade postlådor. Du kan använda många olika anpassade postlåda idéer för att göra ditt hem sticker. Kontrollera lagar i ditt tillstånd och staden för att säkerställa din postlåda design är lagligt.

Djurens postlådor

Modellera en postlåda runt din favorit djur, vilket kräver noggrann planering och utformning. En elefant postlåda kan till exempel använda längden på brevlådan för kroppen. Måla grå rutan och göra träben, Koffertar, betar och öron. Koppla dessa delar till postlådan med lim eller skruvar. Betar kan tjäna som handtaget för att öppna postlådan. Alltid använda robust material i postlådan djur. Undvik att använda filt eller trasa när möjligt. dessa material kommer inte väder element.

House lådor

Designa din brevlåda att likna ditt hem. Denna anpassade brevlåda kräver en gedigen kunskap om metoder och design. Starta genom att skala ditt hus ner till brevlådan proportioner. Använd dessa mätningar för att utforma din box. Införliva byggnadsmaterial som trä och rangerbangård. Försök att göra material i brevlådan på samma sätt som de material som används i din faktiska hem. Färgerna ska vara så nära i en match som möjligt. Använd en trä inlägg för att hålla din brevlåda upp på lätt nivå för din brevbäraren att nå.

Tegel lådor

Tegel postlådor ser classy när väl utformade. Använd små fartyg tegelstenar, finns i hobbybutiker; Använd inte vanligt Murtegel, som du hittar för stora och svåra att använda i din brevlåda design. Använda blocken för att göra en bas för postlådan som inlägget hålla upp. Bygga i tegel runt en generiska brevlåda, som kommer att bidra till att ge din postlåda en form som en faktisk postlåda. Kontrollera din brevlåda kan öppna och stänga enkelt runt blocken. Bygga dem alltför nära till kan locket orsaka den att fånga.

Bisarra konst

Plocka ett främmande objekt du vill integrera i din brevlåda design. Till exempel Web Urbanist webbplatsfunktioner en postlåda med ett inlägg för att likna en mänsklig arm. Du kan använda många andra mönster. Till exempel göra din brevlåda ser ut som ett levande döda föremål, som ett tåg med ögon och ett vänligt leende. Använda trä, färg, plast och andra byggmaterial för postlådan.

Abstrakt konst

En abstrakt konst postlåda använder en mängd olika former, färger och designidéer för att göra en egen brevlåda. Använda trä, färg, lim och andra byggmaterial för att skapa din konst. Koppla dessa till tjänsten som en generisk postlåda och postlådan själv. Du kan också måla postlådan olika färger att lägga till effekten. Se till att konsten inte sticker ut i vägen. Utskjutande postlåda sektioner kommer att fungera som en potentiell säkerhetsrisk som trafik.