mynewspapers.net

Anpassade duschdraperi idéer

Anpassade duschdraperi idéer


När du designar ett badrum, är hitta en dusch gardin som passar perfekt i din inredning systemet med svårt. Genom att ändra en standard duschdraperi, kan du skapa en anpassad version som kommer att vara pricken till ditt badrum design. När du planerar, välja material som kommer att stå upp till värme, vatten och ånga, och hitta en design som inte stör funktionen av gardinen.

Egen Stencil

Med hjälp av akrylfärg, kan du skapa en egen design på din Duschdraperi som matchar stilen i ditt badrum. Börja med att välja den stencil mönster du vill; spränga den på datorn och skriva ut det på stadiga lager papper. Låg duschdraperi på en stor, platt utrymme så att det finns inga rynkor. Börjar i ett hörn och träna, använda stencil och akrylfärg för att göra en egen design. Du kan arbeta med tryck, en kantlinje eller använda en enda, stor bild i centrum, som en monogram eller logotypen för din favorit sport team. I ett barns badrum, kan du måla hans namn eller en uppsättning tecknade fisk.

Lägg till Trim

När du arbetar med tyg duschdraperier, kan du lägga till trim för en okomplicerad anpassning. Du kanske skär små hål i botten på gardinen och väva band genom, till exempel, eller använda en symaskin att lägga till flera rader av trim. Lägg till dekorativa sladd tie-backs, sy på tofsar till varje dusch gardin loop eller använda tyg att skapa en form och sy det vidare till centrum av gardinen. Leta efter accenter som matchar inredningen i resten av badrummet; Du kan till exempel echo trim på dina handdukar, eller göra tyg former som matchar det stencil mönstret på dina väggar.

Uppdaterade dusch Rod

Istället för att använda standard stav-och-loop systemet att hålla din Duschdraperi, gör din egen för en dramatisk look. I ett badrum med högt i tak, installera en bar på taket. en lång handdukshängare stil bar kommer att tjäna syftet väl. Hitta dekorativa dusch gardin krokar eller slingor, och köpa två uppsättningar. Bifoga den första uppsättningen till duschdraperiet och den andra uppsättningen till taket stången. Mellan varje motsvarande loop eller krok, kör en dekorativ kedja. Genom att ha duschdraperi tillfälligt av kedjor från taket, kommer att du dra ögat uppåt och Lägg en oväntad design touch till ditt badrum.