mynewspapers.net

Anpassad garderob idéer för små sovrum

Anpassad garderob idéer för små sovrum


Chanserna är om du har ett litet sovrum, din garderob inte är så stor heller, och utrymme är ett problem. Nyckeln till garderoben organisation när du inte har mycket utrymme är att använda varje tum av både vågrätt och lodräta utrymmet med flera krokar, rack, cubbie hål och stavar.

Korgar

Objekt vid ögat och det nedre är lättare att hämta dag till dag. Investera i hyllor och märkta korgar att lagra objekten. Byta ut korgarna Seasons ändra, byta en korg full av tunga tröjor i höst och vinter för en korg av linnen på sommaren.

Flera spön

Göra mest av din garderob genom att installera flera spön på olika nivåer. Till exempel installera en låg spö och en hög stång. Nedre staven kan hantera dina byxor och kjolar och topp staven kan hantera dina toppar. Om din garderob händer för att vara lång, installera en tredje spöt ovan de andra två och hålla kläder som är lågsäsong eller att du bär sällan där.

Krokar

Installera flera krokar längs de vertikala utrymmena i din garderob att organisera mindre föremål. Använda sidorna av garderoben för krokar så att du inte använder upp plats som skulle kunna arbeta för hyllor. Också överväga att installera krokar på baksidan av din dörr om de inte är dubbla eller pocket dörrar.

Belysning

Om du packar din garderob med olika hyllor, lådor och stavar, kan då du ha ett problem som faktiskt ser objekten i din garderob. Många fack kan skapa skuggor i din garderob. Inkludera olika källor av belysning som små fläckar under hyllor och spår belysning på golvet i garderoben. Några pull lampor kan hänga på en stång i din garderob från en krok, vilket gör dem justerbar till dina behov.