mynewspapers.net

Annan tabell servett veck

Annan tabell servett veck


Tabellen servett veck visar servetter på ett matbord. Några veck, som en rulle eller påse, kan hålla bestick, och andra är rent dekorativa, till exempel en rektangulär eller pyramid vika.

Rektangulär

Annan tabell servett veck


Detta är den mest grundläggande av servett veck. Servetter säljs och lagras viks detta sätt, och det är lätt att utföra.

Pyramid vik

Annan tabell servett veck


Här fållan skapar en pyramidformad servett som står på en egen i centrum av en platta. Det används i både formella och informella dukning.

PouchHär fållan skapar en påse för att hålla bestick eller ätpinnar. Det används bäst för informella måltider eftersom det innehåller endast högst tre redskap.

Rulle

Annan tabell servett veck


Här fållan skapar en tub och är ofta prydd med en servettring. Redskap kan placeras inuti, som håller dem rena och innehöll tills matdags.

Överväganden

Servett veck är lättare att köra på tyg servetter än pappersservetter. Pappersservetter tenderar att vara mindre och rip lätt.

Tips

Stärkelse och järn tyg servetter eller ta bort dem från torktumlaren när de är fortfarande något fuktiga och vik dem på en gång. Vikning blir lättare, resulterade i skarpa och fri från rynkor.