mynewspapers.net

Anläggningen enzymer och Psoriasis

Anläggningen enzymer och Psoriasis


Naturläkemedel har varit en stapelvara i asiatiska och Native American kulturer sedan deras början. Läkare införliva ofta dem i behandlingar. Forskare upptäcker element i dem som förklarar varför de fungerar. Studier tyder på personer som lider av psoriasis kan utverka med enzym terapi. Enzym terapi har också visat att hjälpa en lång lista av sjukdomar, inklusive matsmältning, hudproblem, kramper, huvudvärk, akne, diabetes, sömnlöshet och olika typer av inflammation.

Psoriasis

American Heritage vetenskap Ordboken definierar psoriasis som "en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom som återkommande rödaktiga fläckar, ofta täckt med silvrig skalor, visas speciellt på knän, armbågar, hårbotten och stammen... (It is) icke-smittsam och kan ärvas. " Psoriasis varierar i svårighetsgrad, storlek, spridning och platser. I kroniska fall, kan psoriasis täcka en individs hela kroppen. Enligt webbplatsen naturliga botemedel för Psoriasis lider mer än 125 miljoner människor världen över och 5 miljoner i USA av hudsjukdom. Barn vars föräldrar har psoriasis är omkring 60 procent mer benägna att utveckla det själva.

Anläggningen enzymer

I sitt naturliga tillstånd innehåller mat enzymer, vitaminer och mineraler. Enzymerna i råa livsmedel är i proportion för ordentlig nedbrytning. Matlagning, pastörisering och konservering förstör alla de enzymer som fanns i maten. De fyra grupperna av anläggningen enzymer är proteaser, amylaser, lipaser och cellulases. Proteaser fungerar för att bryta upp proteinkedjor till enda aminosyror. Amylaser minska socker och några kolhydrater i sackaros, laktos och maltos. Lipaser sönder triglycerider eller fett i separata fettsyror och glycerol. Cellulases arbetar för att smälta de särskilda kolhydrat obligationer i fiber.

Diet

Enligt alternativ medicin terapier hemsida, medan din kost inte behöver innehålla 100 procent rå mat, kan inte kroppen producera enzymer som cellulase. Utan enzymer, kroppen inte kan producera kemikalierna som behövs för att börja rötningsprocessen och mat är kvar i kroppen. Återstående maten omvandlas till gifter och flyttar till levern för avgiftning. Denna process kan leda till överanvändning av levern och så småningom leda till toxiner i tjocktarmen. Färdigförpackade livsmedel kan faktiskt blockera enzymer som är nödvändiga för kroppen att vara friska. Psoriasis förvärras när alltför många fettmolekyler finns inom ditt immunförsvar. Äta livsmedel som nötter och råa grönsaker kan blockera fet molekyler från att form. Det är viktigt att undvika livsmedel med hög triglycerider.

Andra hjälpmedel

Naturliga botemedel för Psoriasis hemsida påstår att växtbaserade produkter såsom aloe vera, trollhassel, Emuolja, neem olja, jojoba, mahonia aquifolium, capsaicum, tea tree olja och jättenattljusolja lindra symtom. Webbplatsen anges också att rätt belopp av kosttillskott som mjölk tistel, kardborre, Krusskräppa, berg druva, sarsaparilla och Rödklöver är kända för att förbättra symtomen vid psoriasis. Rådfråga din läkare innan du lägger till några kosttillskott, som de står i konflikt med vissa receptbelagda läkemedel.

Genombrott

Enzymer är så avgörande för behandling av psoriasis att en behandling av den indiska världen thistle representerar en av de största genombrotten. Food and Drug Administration (FDA) tillåten Piramalen Life Science Ltd i Indien att börja en andra klinisk prövning på sin psoriasis behandling, tinefcon, i maj 2010. Tinefcon består av delvis renat växtextrakt. Tinefcon är tillverkad av indiska globe tistel och en Cdk-4 hämmare.