mynewspapers.net

Animerade jul Float projekt

Animerade jul Float projekt


Parade flyter är inredda plattformar som rör sig i en parad, ofta med artister agerar, sång och dans på plattformen. Flöten, gemensamma komponenter för någon parade är också frekventa sevärdheter på jul parader. Ett sätt att göra en standout float är att bygga en animerad float, en parade float med rörliga komponenter eller scener som wow en publik tittar på horder av flyter förbi. Christmas historier och teman ger redo foder för float designer med en animerad scen i åtanke: dessa flöten kan dra från jul berättelser, bibliska scener eller kulturella julfirande.

Nötknäpparen Float

Animerade jul Float projekt


En favorit jul prestanda är "Nötknäpparen" balett, skriftliga Pyotr Ilyich Tchaikovsky, som också skrev Swan Lake 1892. En scen från baletten mogen för en parade float är dans scener med Sugar Plum Fairy. Stereoapparater kan spela musik medan en stor skulptur av älva lyfter upp hennes kjolar och låter dansarna att dyka upp och utföra.

Familjen jul

Animerade jul Float projekt


"En familj jul" flyta, komplett med öppen spis, julgran och julklappar, ger också möjligheter för animering. Med en elgenerator (eller en hookup till fordonsdelar som rör sig flötet), kan float designers skapa en blinkande ljus display på trädet. En fläkt som förläggas under remsor av orange och rött tyg i härden kommer att se ut som riktig brasa och förvåna den parade publik.

Frosty the SnowmanFrosty the Snowman är ännu en annan semester favorit karaktär. Frosty kan visas upplysta från inom, och omgiven av leende barn. Du kan naturligtvis använda riktiga barn, med föräldrarnas tillstånd, eller skapa skulpturala versioner. För float designers med presenter till mekaniker är det möjligt att göra siffror rotera på flottören att lägga till en skvätt visuell upphetsning.

Creche

Animerade jul Float projekt


Naturligtvis vissa designers kanske vill påminna sin publik om jul kristna ursprung genom att skapa en creche, komplett med stabil, spjälsäng, jungfru Maria, tre vise män, Joseph och herdar. Aktörer kunde utföra tecken. En rolig animation idén är att skapa en rörlig stjärniga de vågorna längst upp i stallet för att representera julstjärna.