mynewspapers.net

Anglikansk bekräftelse gåvor

Anglikansk bekräftelse gåvor


Anglikansk bekräftelse markerar en punkt i den kristna resan när en pojke eller flicka bekräftar löften på hans eller hennes räkning vid dopet. Förnya löften bekräftar en ung tonåring tro och avsikt att leva som en ansvarsfull och engagerad lärjunge till Jesus Kristus. Med bön och handpåläggning händer av en episkopala biskopen, ber kyrkan Gud om den Helige Anden gåvor till de bekräftade. Church of England har inga särskilda åldersgränser för bekräftelse; men ta de flesta pojkar och flickor del i riten av mognad ålder 13 eller 14. Det finns en mängd olika gåvor som är lämpliga för sådant tillfälle.

Helige Ande Emblem

Helige Ande emblem på smycken, fotoramar, pennor, brevpressar och medaljer är symboliska gåvor av bekräftelse sakramentet. Den traditionella kristna ikon som representerar den Helige Anden är en duva, ibland med en olivkvist i näbben, betecknar Noah's release av en duva efter den stora översvämningen och Kristi dop. Den Helige Anden är inbjuden i livet av en bekräftad pojke eller flicka att få visdom och vägledning.

Episkopala sköld gåvor

Traditionella bekräftelse gåvor är de utformade med episkopala sköld. På kristna och online butiker och kataloger finns en mängd kors, örhängen och andra smycken, pennor, brevpressar, vägg dekor, keepsake lådor och bokmärken med sköld. I 1940 antog kyrkan av England den röda, vita och blå biskopliga sköld som en visuell bild av kyrkans historia. Var och en av nio kors på denna sköld motsvarar ett av stiften som möttes i 1789 i Philadelphia att ratificera konstitutionen av kyrkan av England.

Enkla presenter

Enkla presenter är ofta de mest minnesvärda och uppskattade. Ett handskrivet kort eller en avsiktlig telefonsamtal att uttrycka önskningar är enkla ändå tankeväckande. Föräldrar och vuxna sällskap Visa kärlek och respekt genom att tillbringa kvalitetstid med en ung tonåring. Planer behöver inte vara extravagant: tar en promenad i parken, besöka ett museum, äta ute eller gå på en kulturell eller sport event Visa din tillgänglighet för sällskap och vägledning. Kreativitet och tänkande kan leda till unika bekräftelse gåvor. Till exempel kan familjer brainstorma idéer för att spendera tid med en tonåring och sedan montera en kupong bok som kan lösas in vid ett senare tillfälle. Sådana gåvor fördjupa och vårda relationer mellan tonåringar och familjemedlemmar eller vuxna vänner.

Presenter till tjejer

Anglikansk bekräftelse gåvor


Färska blommor är en uppskattad, fullvuxen bekräftelse gåva för en ung dam. Andra gåva alternativ inkluderar en personlig bibel, bok, tidning eller en musik eller keepsake box. Bekräftelse smycken tillgängliga innehåller online och på kristna butiker kors, halsband, radband, bön ringar, radband, armband, graverade bekräftelse charm, örhängen och hängsmycken. Ytterligare alternativ inkluderar en personlig gåva, bekräftelse statyett, bildram, Tygkasse, bokmärke, pin, medalj eller skrivbord tillbehör.

Gåvor för pojkar

Anglikansk bekräftelse gåvor


Bekräftelse presentidéer för unga män ta objekt utformad med den biskopliga skölden eller en bibelvers eller meddelande: en bön banderoll, Rosenkransen, medalj, pin, mugg eller T-shirt. Fler Presenttips för pojkar inkluderar en graverad klocka, episkopal klocka, vattenflaska, keps, nummer tallrik ram, dörren tecken eller bildekal. En personlig Bibeln, bekräftelse bildramen, bok, tidning, musmatta, Papperspress, bokmärke eller penna kan köpas på kristna butiker och webbplatser. Personliga gåvor uppskattas generellt.