mynewspapers.net

Angel tema Party mat idéer

Angel tema Party mat idéer


Öppna dörren till kreativitet när du planerar en ängel tema fest. Användning ätbara guld och silver glitter på desserter som ritar på positiv påverkan av änglarna. Hänger alla vitt och guld dekorationer och erbjuda ett vitt meny för att göra denna typ av idé kul men olika. Erbjuda gästerna sötsaker och traditionella friska objekt att tillfredsställa alla smaklökar. Ställa in mat ovanpå en metalliskt guld duk för gott om visuella intryck.

Himmelska skinka smörgåsar

Använd en moln-formad kaka eller smörgås fräs för detta alternativ. Använda vitt bröd för att likna moln när du gör dessa smörgåsar. Skinka, senap, majonnäs, ost, ättikslag och tomat är också nödvändiga. Börja med hjälp av två bitar av bröd, ställa dem ovanpå varandra och skära ut mönstret moln. Placera extra bröd bitar åt sidan i en skål och Använd senare att göra krutonger. När man bygger dessa smörgåsar gör olika typer. Till exempel, vissa med ättikslag och tomat och några med bara skinka och ost för kräsna ätare.

Himmelska Hash Brownies

Himmelska Hash Brownies ser gott och smakar sött och är något krispigt. Ingredienser inkluderar smör, ägg, socker, kakao och vanilj. Mjöl, pekannötter och marshmallow creme behövs också. Till att börja, grädde smör, vispa socker och kakao sedan i äggen ett i taget. Tillsätt vanilj och mjöl och vispa tills den är slät, sedan släppa i några pekannötter. Denna maträtt tar bara 25 minuter att baka och när den är färdig kyla lägga till marshmallow creme hela toppen. Du kan också välja att lägga till en separat himmelska hash isbildning om du har en super-söt tand och lik en rik, smörig toppning. Använda en cookie cutter klippa dessa till angel former om så önskas.

Angel Hair Pasta och kyckling recept

Ta en traditionell maträtt och Lägg en fjäderfä twist för att skapa en god förrätt. Ängel hår Pasta och kyckling kräver kokt pasta och kokta tärnade kycklingbröst. Jordnötssmör, sesamolja och vegetabilisk olja, apelsinjuice och vinäger är också nödvändiga. Har soja, honung Senap, het chiliolja och våren lök å sidan också. Kombinera ingredienser och blanda tills den är slät och sedan Lägg till en nypa salt och peppar och slänga ihop alla ingredienser. Chill innan servering.