mynewspapers.net

Ange en ben fälla för en röd räv

Ange en ben fälla för en röd räv


Red fox förekommer i hela Nordamerika och är en av de mest utmanande furbearers att fälla. Fox är försiktiga jägare och misstänksam mot allt som är inte en del av deras naturliga sfär. Fällan uppsättningar måste göras så att de helt smälta in i omgivningen och rita en räv utan alarmerande dem. Fox, som all hund, kommer att flytta längs och lämnar deras doft för att markera sitt territorium genom att urinera på ett objekt. I sin tur de stoppar och undersöka någon doft kvar av en konstig räv. Den doften Post som utnyttjar denna vana.

Instruktioner

• Lokalisera där fox reser längs en skog linje, gård fält som gränsar en naturlig tillväxtområde eller längs ett staket. Spår i mjuk smuts, lera eller snö tillsammans med avföring som innehåller hår och bitar av ben finns indikationer på att fox använder rutten.

• Kör en 2 till 3 tums diameter dead stick fast i marken till en höjd av 12 inches som doft inlägget. Posten behöver inom 2 fot av fox's bana och till skogen eller fältet sida om det inneboende en gård fältet. En bit av ruttnade trä 8 till 12 inches hög och lika bred fungerar också.

• Gräv en ihålig fälla säng till sökvägen sidan av doft inlägget. Dig den tillräckligt stor för att ange fällan att ligga i och djupt nog så den omgivande marken är 1/2 tum ovanför toppen av fällan. Fällan pannan bör vara 12 till 15 inches från pinnen och även med det.

• Placera set fällan i sängen så fjädrar och öppna jaws är parallella med pinnen. Räven kommer komma upp bredvid pinnen och steg mellan käkarna och inte över dem. Fäst förlängning kedjan fälla kedja ring med en S-krok.

• Hitta en trädgren 3 till 4 inches i diameter och 6 fot lång. Trim någon utstickande kvistar av det och lay grenen på sidan av doften post mittemot fällan och parallellt med den för att hålla räven från att komma till inlägget från fel sida. Sträcka kedjan ut till grenen och tråd i slutet av kedjan till mitten av grenen.

• Sålla smuts över fällan tills fällan är täckt och ser naturligt att den omgivande marken. Gräva ett grunt dike och begrava förlängning kedjan upp till grenen det är kopplad till.

• Applicera 20 till 40 droppar fox urin till trap sidan av doft inlägget. Om urinen är i en plast sprutande flaska ger två full spruta till inlägget. Doppa en torr kvist i fox lure och lägga den vid basen av inlägget.

• Kontrollera uppsättningen varje dag för att ta bort en instängd räv. Fångade räven kommer att dra grenen från uppsättningen; följa spår kvar av den släpande grenen till fox.