mynewspapers.net

Ämnen för grundskolan projekt

Ämnen för grundskolan projekt


Grundskolan är en spännande och utmanande tid för ditt barn. Det är en tid att bygga upp sociala färdigheter och lära sig nya saker. Det finns ett brett spektrum av grundskolan projektidéer inom olika core curriculum områden som kommer att hjälpa eleverna vidare deras förståelse av kärnämnena samtidigt utveckla grundläggande färdigheter. Införliva projektidéer från ämnesområden såsom konst, musik, matematik, naturvetenskap, språk, drama, samhällskunskap och litteratur.

Svängande spannmål: Experimentera med statisk elektricitet

Grundskolans elever njuta av att göra denna vetenskap projekt och experimentera med statisk elektricitet. Samla en plastkam, 12-tums bit tråd, band och en rund bit torr spannmål. Infoga en spannmål till ena änden av tråden och knyt en knut. Anslut den andra änden på kanten av bordet. Kontrollera att kammen är ren och fri från oljerester från hår. Ladda upp kammen genom att köra det via torrt hår flera gånger. Efter laddning kammen, långsamt föra den i slutet av tråden vid spannmål lappa. Tråden kommer att svänga ut röra kammen. Barn kan experimentera genom att placera kammen nära tråden i olika orter för att titta på hur statisk elektricitet reagerar.

Bild pussel

Eleverna ha kul att skapa denna konstprojekt från tunga bristolkartong, barnsäker lim, sax, markörer och penna kritor. Skriva ut diverse bilder från Internet, eller barnen kan rita en bild på en bit papper. Har barnen färg bilden med markörer och penna kritor och sedan limma den till en bit av bristolkartong. Låt bilden att torka. När limmet är torrt kan studenter skär bilden ut i slumpmässiga former och skapa egna pussel.

Utsäde anslutningen

Experimentera med växtodling villkor genom att använda denna grundskola projekt. Barn kan konstruera ett testlabb genom att placera ett frö i sex separata koppar. Etiketten första koppen "Temperatur", och den andra koppen "Vatten." Märka den tredje koppen "Light" fjärde "temperatur och Water", och femte "vatten och ljus." För det sjätte cup, Använd alla tre namn. Barn kan experimentera med växande villkor genom att tillämpa endast vad anges på etiketten av koppen till utsäde. Utsäde i den första cupen kan till exempel ha en värmekälla att hjälpa den att växa (temperatur), men inget vatten eller ljus så måste du täcka upp i koppen med lock. Andra koppen kan ha vatten men inget ljus eller värme källa, etc.

Fraktioner

Math projektet omfattar lärande fraktioner med pizza. Eleverna kan skapa en runda pizza ur bristolkartong och färga den med markörer och penna kritor. Instruera studerande att skära pizza i skivor med sax. Berätta för eleverna är det dags för lunch och låtsas att äta en bit pizza. Be eleverna frågor att främja fraktionerad tänkande som "hur många skivor av pizza är vänster?" och "hur många skivor av pizza åts?"