mynewspapers.net

Aluminium utomhus gåvor

Aluminium utomhus gåvor


Aluminium och tin är traditionella material för en tiondel bröllop årsdagen gåva. För en make eller vän som tycker om att spendera tid på uteplatsen eller tenderar att trädgården, finns det ett brett utbud av presenter från aluminium till naturen. Skapa en gåva korg eller gåva eller ge ett dekorativt element för uteplatsen.

Utemöbler

Ge utemöbler i aluminium; val är vanligtvis bord, stolar eller lounger med vadderade säten och hyllor för att placera container växter och trädgård statyer. Uteplats möbler säljs på de flesta byggvaruhus samt stora detaljhandlare priser mellan £19 och £26 en liten aluminium tabellen över £65 för sittplatser möbler.

Vindspel och solur

Vindspel eller sundials kan dekorera en uteplats och trädgård. De är ofta tillverkade av aluminium; föremål tillverkade av detta material är oftast billigare än andra typer av vindspel och solur. Vindspel kommer i en mängd storlekar, ljud, färger och prisklasser. Sundials kan innehålla bilder som trollsländor eller grodor.

Trädgård Stakes och plaketter

Få honom en trädgård insats eller plack för en födelsedag eller en traditionell aluminium årsdagen gåva. Trädgård stakes finns på hem-utbudet butiker i avsnittet trädgård och gård och kan funktionen klassiska trädgård bilder som insekter, fåglar och blommor. Små insatser används vanligtvis i container växter och blomkrukor medan större för någon plats på gården. Plaketter för uteplats och trädgård finns också i aluminium. De kan vara ett tecken för uteplatsen med sitt efternamn eller en fras eller offert.

Trädgårdsskötsel objekt

För en ivrig trädgårdsmästare, välja från en mängd aluminium trädgårdsredskap och objekt. Dessa inkluderar handverktyg, vattenkannor, blomkrukor och andra behållare. Göra henne en trädgårdsarbete gåva korg genom att fylla en stor aluminium potten eller behållare med aluminium verktyg, mindre aluminium blomkrukor, gödselmedel, blomma och vegetabiliska frön, en trädgårdsarbete förkläde för leveranser och ett knä pad.

Uteplats objekt

Poster på främre eller bakgård i aluminium ingår weathervanes, termometrar, statuaries, skräddarsydda tecken, dekorativa fågelhus, klockor och plantageägare. Sätta ihop en gåva av bland annat dessa och eventuella andra aluminium-made presenter till en tionde bröllopsdag.