mynewspapers.net

Alternativa mäns bröllop kläder

Alternativa mäns bröllop kläder


Medan mycket av betoningen för bröllop klädsel är placerat på bruden och hennes skötare, bör brudgummen ser sitt bästa, också. Bröllop vid olika tidpunkter och kräver olika formalitet nivåer, vilket innebär att brudgummen har andra alternativ förutom en svart smoking. Brudens klänning, läge och temat för bröllopet bör betraktas som brudgummen börjar shopping för sin alternativa bröllop kläder. Framför allt bör kläder brudgummen beslutar om återspegla hans stil och personlighet också.

Stranden klädsel

Stranden bröllop äger ofta rum på morgonen eller eftermiddagen medan solen är ute. Förutom att vara utomhus i typiskt varmt väder, tenderar beach bröllop att vara mer avslappnad och ledig. Ha en trevlig par bomull shorts eller seersucker byxor med en bomull knapp upp skjorta. Ljusa färger som vitt, tan eller beige fungerar bäst, särskilt för shorts eller byxor. Lägga till en punch färg med ett blommönster eller ränder på tröjan. Cotton Polotröjor ser bra ut på stranden bröllop också. Linne passar erbjuder en cool sätt att klä upp för en strand bröllop. Tror vita linnebyxor med en matchande jacka och en ljus skjorta med översta knappen lämnas öppna. Lägga till en färgstark slips att liva upp dräkten eller en konservativ slips att hålla med ett mer formellt utseende. Antingen sätt, välj kläder som är lätt, cool och tillåter huden att andas. Du din outfit att vara bekväm så du kan njuta av ditt bröllop i stället för att räkna ner minuterna tills det är över så att du kan ändra.

Passar

Kostymer är ett utmärkt alternativ till fullt utvecklad smoking. Välj mörkare, reserverade färger för mer formella bröllop eller ljusare nyanser för mindre formella eller tidigare bröllop. Lägga till en franska manschetten skjorta, väst och jacka att klä upp din kostym. Kreativa eller anpassade band kan göra en stor inverkan och liva upp vilken färg som helst. Om en slips med din brud-till-vara 's foto eller namn med hjärtan runt. Byxor med en klänning skjorta och slips fungerar bra för utomhus bröllop i varmare väder. Lämna den översta knappen ogjort och lägga till en jacka för en bekväm, men ändå något formellt utseende.

Casual överväganden

Bär din bästa wranglers och största cowboy Bältesspänne till Western-tema bröllop. Lägga till en fin skjorta med slips bolo och cowboyhatt att slutföra utseende. Pikétröjor fungerar bra med ett par byxor eller ens khaki shorts. En klänning skjorta under en tröja eller linne ser elegant. Lägg till en slips eller göra utan. Lägga till ett stänk av samordnande bröllop färgerna någonstans i din ensemble. Om du och din brud dela en känsla av äventyr och använda den som inspiration för ditt bröllop--låt oss säga, en passion för surfing--överväga ett trevligt par dopp stammar; Hon dons en baddräkt. Utbyte vows på stranden med din surfbrädor fastnade i sanden, att skapa en båge omkring dig.