mynewspapers.net

Alternativa arbetstillfällen med en inredning och Design

Alternativa arbetstillfällen med en inredning och Design


Inredningsarkitekter studera principerna för design och historien om trender i kommersiella, industriella och bostäder inredning och design. De använder denna kunskap för att skapa vackra och intressanta utrymmen för människor att bebo. Dock går inte alla som akademiker med en inredning och design direkt in i detta yrke. Istället några inredningsarkitekter fokusera på andra områden av design eller specialiserar sig på ett närliggande område.

Hem Stager

Ett jobb där en inredningsarkitekt kan använda många av hans färdigheter är home staging. Hem stagers specialiserar sig på förbereder Visa hus samt privata hem som håller på att gå på marknaden. Ett hem stager kanske att köpa nya möbler och ställa in modell utrymmet eller säljarens budget får begränsa honom. I dessa fall hem stager måste hitta kreativa sätt att ordna om befintliga möbler och inredning att göra utrymmet så inbjudande och attraktivt som möjligt. Arbetet en hem stager kan ha en betydande inverkan på det slutliga försäljningspriset och fastighetsmäklare är villiga att betala för stagers som har ett bra arbete.

Begreppskonstnär

Interiör konceptet konstnärer faktiskt ordna inte fysiska utrymmen men istället skapa två - och tredimensionella representationer av utrymmen. Även några inredningsarkitekter gör sina egna skisser att Visa klienter, andra förlitar sig på konceptet konstnärer vars kompetens är med färg, markörer, pennor och digital bildbehandling programvara. En begreppskonstnär mönster kostar mycket mindre att producera än en färdiga utrymme och tjäna som utgångspunkt för en större projektkurs.

Industridesign

Industriell design angå med utformningen av användbara produkter inklusive verktyg, möbler och inventarier. Inredningsarkitekter har relationer med området industriell design eftersom de måste välja befintliga produkter, eller kommissionen anpassade produkter, att använda i de utrymmen som de är ansvariga för. Inredare som övergår till området industriell design behöver en stark kunskap om material och teknik.

Ställa in Designer

Ett jobb som kräver samma uppsättning färdigheter som inredning ligger designa för film, TV och teater. Scenografer arbeta med regissörer och producenter på ungefär på samma sätt att inredningsarkitekter arbetar med husägare. De arbetar mot att skapa en särskild stämning eller fånga en stil av inredning i en konstruerad uppsättning som kommer att tjäna som bakgrund för aktörer på scenen eller i en filmad produktion. Scenografer behöver veta om historien om inredning och design för att skapa utrymmen som är övertygande i tid pjäser, liksom förståelsen av dramatiskt berättande att göra mellanslag föreslå något tecken lever dem.