mynewspapers.net

Alternativ till cigarettpapper

Alternativ till cigarettpapper


Även om de finns praktiskt taget överallt, har cigarettpapper sina nackdelar. De är ofta blekt med kemikalier eller ibland de helt enkelt för tjock och kan irritera en känslig näsa och hals. Kanske finns det ingen befintlig rullande papper som passar din fantasi, eller kanske du genomföra din egen personlig bojkott mot ett valda företag. Oavsett anledning, det finns många alternativ till konventionell rullande papper.

Corn skal

Alternativ till cigarettpapper


Blev känd av Bob Marley själv, kan majs skal verka som ett troligt alternativ. En process är nödvändigt att göra skalen livskraftig som cigarettpapper. Fibrerna bör tas bort så att de kan användas för att säkra den rullade cigaretten. Sedan måste vara doppad i vatten, torkas och tillskuret, vanligen i en rektangulär form.

Tobaksblad

Alternativ till cigarettpapper


Cigariller är mini-cigarrer, mindre, tunnare versioner av cigarrer. Som sina större motparter, är de inneslutna i bladen av tobak. Vissa märken av cigariller kan strippad och vecklade med hjälp av en liten, enkel kniv. Oförpackade tobaksbladen kan upphäva och används som cigarettpapper. Efter du har rullat din cigarett med blad, fukta och försegla med munnen eller en fuktig trasa. Den måste sitta och torka innan man kan röka det.

Telefonboken papper

Telefonboken papper tunna, genomskinliga konsekvens innebär att det också kan användas som en rullande papper ersättning. En nackdel med telefonboken papper är att det ofta är täckt av färgglada typ, som kan göra inandning smärtsamt och kanske till och med giftiga. Om du vill använda detta som en rullande papper ersättning, försöka trimma bort en pjäs som är fri från bläck.

Tampong omslag

Inte ett rekommenderat alternativ eftersom de är gjorda av plast, materialet är fortfarande tunt och poröst nog att göra ett anständigt rullande papper alternativ. Tampong wrappers också har den extra fördelen av att redan i ett rullas upp, tube form. Brinnande plast resultaten i farliga cancerframkallande ämnen gjord att du bör undvika att andas in när så är möjligt, men om du kan hitta en tampong wrapper som inte är av plast, då så mycket bättre.

Tuggummi omslag

Tuggummi wrappers är tillverkade av ett genomskinligt, porösa material som liknar telefonboken papper. Förekomsten av folie kräver lite underhåll innan de kan användas. Folien är ännu värre för dig att röka än plast. Ta bort folien ordentligt genom att skrapa med en kniv innan rullande i en cigarett.

Kaffe filter

Ljus, tunna, har med gott om utrymme att andas, kaffefilter fördelen av att skära ner till valfri storlek du önskar. Men de är ofta blekt eller gjorda av tjockt papper, och därför har några av samma nackdelarna med konventionella cigarettpapper. Kaffe filter av återvinningsbart eller biologiskt nedbrytbara material är att föredra.