mynewspapers.net

Alternativ till bröllop tabell nummer

Alternativ till bröllop tabell nummer


När det gäller din bröllopsfest, vill du göra något annorlunda. Den urgamla traditionen att använda siffror för receptionen gästerna veta vilken tabell som de ska sitta är lite omodern. Bli lite kreativ när det kommer till ditt bord och dike siffrorna. Gästerna kommer att applådera ditt originalitet och det kommer att lägga lite något intressant och personlig till receptionen.

Kända par

Att gästerna leende med hjälp av berömda par för att markera varje tabell. Du kan antingen hitta ett foto av paret och fästa den till en kort, eller du kan skriva namnet på paret i fancy kalligrafi och dekorera varje kort med hjärtan. Fiktiv par eller verkliga livet par skulle fungera. Några exempel är Romeo och Juliet, Brad och Angelina, Ken och Barbie, eller Johnny och juni. Gå med ett särskilt tema, som kändisar eller movie tecken, beroende på dina intressen.

Platser

Om du och din brudgum har rest mycket, eller har många minnen från ditt datum och utflykter tillsammans, gör varje bord kort en påminnelse om att. Exempelvis skriva "Frihetsgudinnan" på ett kort och på baksidan av kortet skriver den berättelse som förklarar varför platsen är meningsfulla för dig. Platserna kan vara lika anmärkningsvärt som Paris eller så liten som Starbucks där du träffade. För att göra det sötare, ta bilder från varje plats och använda dem för att dekorera kortet.

Alfabetet

Börjar med bokstaven A, kommit fram till ett ord för många bokstäver i alfabetet som det finns tabeller som antingen har att göra med din brudgum, beskriver honom eller på något sätt binder fast din relation. Borden kommer att vara i alfabetisk ordning, som kan vara enklare om du har många gäster, och du kan få riktigt kreativ med bokstäver, till exempel bedårande för A eller Rusty, namnet på din brudgummens hund, för R.

Filmer och böcker

Namnge varje tabell efter den berömda författare, eller efter en film både du och din brudgummen njuta av. Filmerna kan vara i samma genre eller helt olika, eller du kunde göra alla Romantik filmer som Pretty Woman tabellen och tabellen Titanic. Citat från filmer är kul, eller namntabeller efter din favorit tecken från böcker, t ex tabellen Mark Darcy.