mynewspapers.net

Alternativ till apa barer

Alternativ till apa barer


Apa barer är en fixtur på skolan lekplatser. De ger barn möjlighet att sträcka och klättra och bygga balans och övre kropp styrka. Vanligtvis används apa barer är gjorda av behandlade eller målad metall, dock ibland PVC. Det finns många alternativ till apa barer: några utformad för att vara mindre skrämmande för yngre barn, andra mer utmanande för äldre. Vissa konstruktioner erbjuder innovativa tar på spela struktur design, medan andra tar in i konto miljöhänsyn.

Dome kammare

Dome kammaren är en av de vanligaste alternativen till apa barer. Som apa barer, dome chambers är oftast gjorda av stål och är gjorda för barn att klättra, hänga och gunga på. Barnen gillar också att spela inne i kupolen, och klättra på utsidan. Barnen inte bekväm med höjderna av apa barer kan klättra och hänga på de lägre samhällsklasserna kupolen.

Rep klättrare

Rep klättrare ge barn en möjlighet att arbeta på balans och övre kropp styrka på ett nätverk av mjuk, flexibel linor som förhindrar blåmärken knän och stötte huvuden. Eftersom strukturerna som inte är stabila, kräver de mer avancerade balans förmågor än stela strukturer. Ibland, kommer att rep strukturer införliva gamla bildäck. Ofta, är rep klättrare integrerade med trä spela ramar som tillsammans ger struktur sammantaget en naturlig look.

Specialitet klättrare

Lekplats utrustning företag har utvecklat innovativa klättrare som tillåter barn att arbeta på balans och överkroppen styrka på nya sätt. Tillverkare erbjuder hand lastrum som kan förvandla en vägg till en lågt liggande klättervägg. Här kan barnen slug av höjder fungerar deras armar, korsar låga kursen. Hand lastrummen kan köpas i förpackningar och är lätta att installera. En annan alternativ struktur är Mobius klättraren av liggande strukturer. Det är en metallyta som vrider ut marken och funktioner flera hand håller på båda sidor av ytan som barn kan ta tag för att dra sig över strukturen på toppen eller hänga från på botten.

Levande Playscapes

För pedagoger hoppas att efterlikna lekmöjligheter för apa barer utan att införa deras hård-till-avyttra metall och stål till deras lekplats, de kan hitta att levande spela skaft är ett attraktivt alternativ. Bygger ofta från nyklippt pilgrenar böjd till önskad struktur, de skapar en levande naturligt alternativ till plast- och stålkonstruktioner. Strukturerna förändras när årstiderna växlar, spirande våren, blomstrar i sommaren, ändra färger i höst och avslöjar gren strukturen på vintern.