mynewspapers.net

Alternativ för Picatinny räls

Alternativ för Picatinny räls


Picatinny rails är att ta ut mer och mer skjutvapen. Dessa skenor ger en snabb och stabil sätt att fästa en mängd tillbehör till skjutvapen. Picatinny räls användes inledningsvis på gevär, men vissa tillverkare bygger nu dem in i deras halvautomatiska pistoler. Stängerna ger en standardiserad fästpunkt som gör att många tillbehör för utbyte mellan olika vapen.

Omfattningar

Den första användningen av Picatinny järnväg var att tillåta en omfattning vara monterade och omonterade snabbt utan verktyg. Picatinny järnväg håller räckvidd nollställs när det sätts tillbaka i position. Detta gör att räckvidden till tas enkelt bort när vapnet skall transporteras i ett ärende eller balja och snabbt ersätts när det behövs.

Lasrar

Laser observationsrapport enheter som används när snabb Målfångnings behövs, utan att fysiskt justera vapnets sevärdheter. Lasern används också till bra fördel i lowlight situationer, där ett vapen ljus inte är ville.

Weapon Light

Ett vapen ljus är i huvudsak en motorstarka ficklampa som fäster till vapen. Många vapen lampor kan styras av en fjärrbrytare, vilket gör att skytten att hålla sina händer i position på vapnet. Fördelarna med vapen ljus är det som handsfree- och att den pekar var nosen pekar.

Greppet

En Picatinny järnväg kan också användas för att bifoga ett annat grepp på framsidan av geväret. Detta grepp kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt. Detta ger skytten fler alternativ i vapen positionering och bär.

Bipod

En bipod kan monteras till en Picatinny järnväg för att ge stabilitet till gevär. GEVÄRSSTÖD består av två ben som sticker ut från botten av vapen. Vapnet vilar på dessa ben när du fotograferar från en liggande ställning eller från en position där maximal stabilitet krävs.