mynewspapers.net

Älskar Scavenger Hunt idéer

Älskar Scavenger Hunt idéer


Rensaren hunts är inte bara för barn parter, vuxna kan njuta av en bra tipspromenad också. Överväga att skapa en tipspromenad för din betydande andra att visa honom hur mycket du bryr dig om din årsdagen eller på, vad skulle vara, en vanlig dag. Kasta en alla hjärtans dag fest? Skapa en kärlek tipspromenad för dina gäster att njuta av.

Par

Du kan planera en kärlek tipspromenad för din betydande andra som skickar henne till platser som är viktiga för din relation. Du kan skapa ledtrådar som skickar henne till den plats där du delade din första kyss, där du gick din första dag och även där ni föreslagit. Köpa lite presenter och en stor gåva, och sedan skicka din kärlek på en tipspromenad att hitta dem alla. Du kan inkludera skäl till varför du älskar honom på aning kort att visa hur mycket du bryr dig. Planera en romantisk dag tillsammans som innehåller några olika aktiviteter, och sedan skicka din älskling runt huset eller stad med en tipspromenad att hitta alla nödvändigheter för dina aktiviteter. Du kan planera aktiviteter som en romantisk middag, en filmkväll och en promenad genom parken med en picknick lunch.

Parterna

Om du kastar en alla hjärtans dag fest för vuxna eller barn, kan du planera en kärlek-tema tipspromenad som dina gäster kommer att njuta. Du kan även planera denna tipspromenad för en jubileumsfest eller en roligt och funky bröllopsfest. Använd listan på webbplatsen i avsnittet resurser för inspiration. Skapa ledtrådar som har dina gäster kör hela söker dessa objekt. Du kan ha dem ta bilder med de artiklar som använder deras kamera telefonerna, eller du kan bara ha dem skriva ner där de fann dem att bevisa att de gjorde. Första laget att hitta alla ledtrådar wins.