mynewspapers.net

Alpha enhetliga regler i Marine CorpsUnited States Marine Corps' alfa tjänsten enhetlig är den mest formella kombinationen av tjänstens khaki dagliga office dress. Eftersom Marine Corps sätter en hög betoning på sin tradition och utseendemässigt av dess personal i uniform, är slitage på Alfa service klänning hårt reglerad. Dessa föreskrifter, som anges i Marine Corps ordning (MCO), P1020.34, diktera allt från hur enhetligt bör bäras till vilka tillfällen det kan användas för.

Tillfällen för slitage

USMC alfa tjänsten enhetlig är griffeltavla för användning under evenemang såsom parader, sociala evenemang och ceremonier förutom ett antal militära fokuserad tillfällen. Under värnplikt, alfa service klänning ska bäras vid officiellt rapportering för tull, när du reser till Vita huset på tjänsteresa, när värd andra officerare och dignitärer eller agerar som en medlem av en krigsrätt. Det bör dock inte, bäras på andra formella eller semi-formella evenemang.

Manliga komponenter

Manliga alfa tjänsten enhetliga består av en långärmad, knapp-up khakifärgad skjorta instoppad i ett par pressade bruna byxor med en khakifärgad bälte. Män är skyldiga att ha svart, noggrant lyste klänning skor med enhetligt och en khaki hals slips och brun militär stil hatt. Den särskiljande delen av alfa uniform, är dock krävs bruna pälsen som måste bäras fullt knäppt och bältade. Pälsen ska vara semi bildar montering med ungefär två inches utrymme i bröstet och en tum i midjan. En kappa som är ordentligt monterad bör rida upp och ner kroppen fritt när Marina höjer och sänker armarna.

Kvinnliga komponenter

Den kvinnliga alfa enhetligt består av en khaki-färgade, långärmad prinsessa skär skjorta med en brun kjol som sträcker sig ner till knäna. Denna skjorta behöver inte vara stoppade i. Observera att honorna får bära bruna byxor om de så önskar. Kvinnor bör också bära fullängds nylon slang med enhetligt tillsammans med svart, lyste kvinnliga finskor och en brun hatt. Kvinnliga pälsen ska vara knäppt till toppen och passa ordentligt, men inte för hårt över bysten och bör röra sig fritt med naturliga rörelser. Kvinnliga Marines skall också bemyndigas för att bära en brun handväska med uniform.