mynewspapers.net

Allmän lista över behov för att bygga ett hus

Allmän lista över behov för att bygga ett hus


När du förbereder att bygga ett nytt hus, förstå att processen tar tid och är ganska komplicerat. Typiskt är hus byggnad en samordnad insats mellan många människor som kräver en till synes oändlig lista över material som behövs för att slutföra projektet. Finns mycket mer att bygga ett hus, finns det flera gemensamma behov som allmänt är gemensamma för alla hem-byggare.

Planer

Det är nästintill omöjligt för en konstruktion besättning att börja bygga ett hus tills de vet exakt vad de bygger. För att låta alla parter som är inblandade i byggprojektet vet vad de arbetar mot, en hus plan är ett måste. En arkitekt eller en ingenjör kan ha dragit hus planen. Det kan också vara en enkel konstruktion av husägare med alla dimensioner i. Professionalismen av dessa dokument beror på typ av projekt. Men alla byggare behöver en plan innan de kan få mycket gjort.

Stiftelsen material

Efter marken riktas på lämpligt sätt för hem design, är nästa sak att gå in på plats grunden. Detta kommer att vara ankare för huset som kommer att hålla den på plats och stödja vikten av byggnaden. Som används för att bilda en stiftelse kan variera med betong är bland de mest populära alternativen. Vissa byggare kan välja att använda betongblock, tegel eller ens natursten för att bygga en grund.

Inramning material

När grunden är på plats börjar utformningen processen. Utformningen är där huset tar form. Inramning material används för att stödja väggar och tak, skapa dörröppningar och spänna tak. Hem-byggare behöver trä att slutföra inramning för ett hus i flesta instanser. Det finns bostäder som använder andra material, som stål, för inramning, men trä är den vanligaste. Det är ofta i 5 av 10 cm (two-by-four) och 10 av 10 cm (four-by-four) brädor.

Innanför väggarna

Med skelett av huset i placera, VVS och elektriska specialister kommer in i bilden och utrusta hemmet med dess inre-arbetet. Elektriker och rörmokare använder olika verktyg inklusive koppar ledningar, PVC-rör och många tillbehör att sammanfoga delarna och hålla verktyg upp till kod och fungerar korrekt. Det primära behovet inom detta område är en kvalificerad rörmokare och elektriker, kunskaper om några hem-byggare kan kunna göra delar av arbetet själva.

Gipsskivor

Gipsskivor är sannolikt en nödvändighet någonstans inom ett nytt hem. Det är inte det enda materialet, är det den vanligaste används för att bifoga väggar och tak som ett hem. När du använder gipsskivor, finns det också några andra verktyg som du kan behöva också. En tacksam, en rasp, ett nyckelhål såg, en circle cutter, en gips hammare, spik, en tejpning kniv, en lera pan och en slipmaskin är bland de många verktyg som behövs för ett gipsskivor projekt.