mynewspapers.net

Alla hjärtans Pre-K idéer

Alla hjärtans Pre-K idéer


Alla hjärtans dag lämpar sig väl för pre-K aktiviteter på kärlek, vänskap och familj. Många Valentine aktiviteter som är tillräckligt enkla för förskolebarn att hantera, och en pre-K Valentine partiet kan omfatta flera alla hjärtans dag hantverk och spel för yngre barn.

Alla hjärtans-kort utbyte

En alla hjärtans-kort utbyte är en stapelvara för varje årskurs. Pre-K studenter har att ge och ta alla hjärtans-kort med sina unga klasskamrater. Skicka ett brev hem med barnen minst en vecka innan Valentine kort utbyte så föräldrarna har gott om tid att göra eller köpa kort. En lista över studenternas namn gör processen enklare för föräldrarna (även om många förskola Valentine börser använda kort som inte behandlas men helt enkelt innehålla namnet på avsändaren).

Ris spannmål behandlar

Förskolan studenter kan göra ris spannmål behandlar genom att mäta och blanda ingredienserna. Några droppar av röd livsmedelsfärg i smält marshmallows lägga till alla hjärtans dag känslan av behandlar. Barnen kan använda en hjärtformad kakmått på ris spannmål behandlar för att göra dem festlig. Täck toppen av barer med ett lager glasyr och Valentine strössel till slut dekoration.

Candy Heart Math

Små godis hjärtan som är så populära på alla hjärtans dag fungerar också bra för förskolans matematik spel. Ge varje barn en liten påse med pastellfärgade hjärtat godis. Eleverna kan räkna hjärtan, sortera dem efter färg eller göra mönster baserat på färgen. Du kan också göra vissa enkel addition och subtraktion aktiviteter. Har eleverna göra två olika högar av hjärtan och sedan lägga till dem tillsammans och räkna igen. För subtraktion, har dem börja med en stor hög med hjärtan och ta bort vissa att se hur många är kvar.

Alla hjärtans väskor

Dekorera papperspåsar är en enkel verksamhet för barnen, och väskor fungerar väl för att samla den hjärtans kort som barnen byta. Hobbybutiker sälja papperspåsar lunch i flera olika färger. Med röda, gör rosa eller vitt väskor mer attraktiva och festlig. Barnen kan rita på påsar eller lägga till dekorationer såsom band, glitter, klistermärken och konstruktion papper former. Skriva sitt namn på påsar också hjälper öva dem denna färdighet.

Pasta halsband

Okokt pasta och sträng kan barnen göra sina egna alla hjärtans dag halsband. Välja olika pasta former för variation. Pasta kan vara tonade till Valentine färger med mat färg och gnugga alkohol. Lägg pastan i en plastpåse. Lägga till cirka 4 eller 5 droppar av flytande karamellfärg och 1 msk av tvättsprit. Förslut påsen och skaka den tills alla pasta är färgad. Vill du låta pastan torkat helt på hushållspapper innan du använder dem med barnen. Barnen trä pasta på en längd av sträng att skapa halsbanden.