mynewspapers.net

Alla helgons dag hantverk projekt för barn

Alla helgons dag hantverk projekt för barn


Många religiösa familjer vill hellre ha deras barn fokus på Alla helgons dag (1 november) än på spookiness Halloween (31 oktober). Kul kid's hantverk kan hjälpa utbilda dem om vikten av att alla helgons dag.

Glass sked Saints

Liten trä glass skedar kan ligga till grund för en hel rad av små helgon. Har barnen plocka några helgon och rita sina ansikten på skedar med markörer, och sedan använda konstruktion papper eller rester av tyg att "klä" dem. Ge var och en vissa visuella element som är unika för att saint.

En mobil av helgon

En mobil av heliga påminner barnen att de, alltför, har en plats i helgonens. Använd färg bok bilder av helgon som grund för detta hantverk. Har barnen färg i deras favorit saint bild, så låt dem Rita egna självporträtt. Limma helgonets bild och kid's självporträtt tillsammans och hänga dem som en mobil.

Helgonlika Jacko "-lyktor

Rista helgonlika pumpalykta för alla helgon dag. Skapa en mall för din favorit saint, eller av en religiös scen med ett helgon och överföra den till en urholkad pumpa. Skär försiktigt i linje med mallen, då tänds "saint-o '-lyktan" från insidan.