mynewspapers.net

Älg aktiviteter för barn

Älg aktiviteter för barn


Hantverk och aktiviteter är ett bra sätt för barn att lära sig samtidigt ha roligt. Älgen är vanliga djur i barnens aktiviteter eftersom barn ser det som en älskvärd och vänliga karaktär. Det är lätt att införliva älgen i många trevlig och pedagogisk verksamhet för barn.

Älg pennhållare

Denna älg pennhållare blir ett användbart tillägg till ett barns skrivbord. Dekorera en plåtburk eller papper kopp genom att limma utstansade bokstäver med barnets namn på den. På ett tjockt papper som kartong papper, rita en bild av en älg huvud och fötter. Du kan också skriva ut en bild på en älg huvud och fötter från online webbplatser som Danielle plats som erbjuder många älgar mallar perfekt för detta projekt. Färg på bilden och klipp ut. Skär två slitsar uppåt där benen är. Infoga älgen utstansade i utkanten av plåtburk eller kopp med benen dinglande över plåtburk eller cup och säkert med tejp. Fyll plåtburk eller kopp med pennor och markörer.

Älg bokmärke

En älg bokmärke kan göra läsning roligare. Skär en bit färgad konstruktion papper eller kartong papper i en rektangulär form med en mätning av 6 av 2 inches. Använda älg från penna innehavaren projektet och limma den på papperet. Låt den älg ben drapera över den översta delen av pappret. Du kan låta barnet rita på papper eller lim cut-outs att dekorera den.

Morris älg verksamhet

"Morris älgen" är en bok skriven och illustrerad av B. Wiseman som berättar underhållande berättelsen om Morris, en älg som tycker att andra djur med och horn är älg som honom. Denna bok lär barn om skillnader och likheter av djur. Efter att ha läst boken till barnen, fråga dem varför de tycker Morris trodde alla djur var som honom. Låt dem jämföra och kontrastera olika djuren Morris kommer över. Låt dem nämna alla likheter av djuren med Morris, som de alla har fyra ben, en svans och saker på sina huvuden. Sedan låta dem nämna skillnaderna, som kon säger "moo" medan Morris gör inte, och så vidare.

Fåniga älg pannband

Ett dumt älg pannband kan användas när som helst speciellt under kul klassrumsaktiviteter. Skär en lång remsa av brun eller tan-färgad cardstock papper 1 tum i bredd som kan passa runt barnets huvud. När du bestämma rätt storlek, limma ändarna av remsan tillsammans för att göra en cirkulär pannband. På en annan brun cardstock papper, låta barnen spåra sina händer med en penna. Låt dem spåra ända ner till sina handleder så att handleden kan du koppla till huvudbandet. Skär ut handavtryck och lim så att bygeln som horn.