mynewspapers.net

Aldila grafit skaft specifikationer

Aldila grafit skaft specifikationer


Aldila tillverkar en mängd olika grafit skaft med vissa specifikationer att tillgodose varje golfares swing. Varje serie har sin egen delmängd av modeller för att ge maximal prestanda i varje kompetens-set, från novis till professionell. Om montering en driver, fairway trä eller järn, har Aldila axlar som kan visa sig vara idealisk för avstånd, noggrannhet eller båda. Alla Aldila skaft kommer i flera sladdar att passa varje svinghastighet. Desto snabbare din sving, den styvare din flex ska vara.

Voodoo

Voodoo-serien schakt innehåller en intern rib system syftar till att upprätthålla vridmoment och tvinga under den nedgång som vanligtvis går förlorad i konventionella grafit. Det ger en konsekvent symmetri i hela svingen och kan öka avståndet och noggrannhet. Voodoo skaft utformat för skogen är VS6 och 7, väger någonstans från 65-76g. VS8 schakt väger 90-91g, medan NV6 och 7 axlar väg 73 till 83g. Alla Voodoo skaft kommer i vanliga, stel eller extra stel sladdar.

Sv Fuego

Sv Fuego serien är uppdelad i tre skaft kategorier. Serrano väg 61-63g, beroende på flex, och har en låg lanseringen vinkel idealisk för att skapa en låg bollbana bollflykt. Wasabi axlar väg 61-63g, men har en mid launch vinkel för att producera en mer genomsnittliga och medelstora bana. Habanero axlar väg 60 till 62g och har högsta lanseringen vinkel och vridmoment för att skapa en hög bollbana för maximal bära. Varje sv Fuego axel kommer med en låg tyngdpunkt för att upprätthålla dessa konsekvent funktioner och alla finns i regular, stiff och extra stel flexar.

DVS

Aldila DVS skaftet är utformad speciellt för avstånd. Det har ett styvare tips att ge extra kraft vid inverkan och lågt vridmoment att producera maximalt avstånd. DVS 60 axlar alla väg 63g oavsett flex och alla har en mid launch vinkel. DVS 90 hybrid axlar väg 91g men har samma mitten av lanseringen vinkel. Alla DVS skaft finns i regular, stiff och extra stel sladdar.