mynewspapers.net

Ålderdom gag gåvor

Ålderdom gag gåvor


Vem säger att äldre inte gillar att skratta? Att ge en gag gåva för en födelsedag eller årsdag är garanterat att lämna dem på golvet skrattande. Gag gåvor peta kul på tanken på att bli gammal. Här är några idé av gåvor som skulle göra att få äldre att mycket lättare.

Äldre skämt bok

Du vet hur du får gamla. När allt gör ont, och det skadar inte bara fungerar inte. En äldre skämt bok är perfekt för narr människor blir äldre. Skämt täcka varje ämne från kön efter 40 för farorna av gamla människor på vägen. Vi vet alla hur farligt gamla människor kan vara på väg, på trottoaren och någon annanstans de får ströva fritt. Skämt boken kommer att hålla rummet i maskor hela natten. De kommer att tacka dig för att sätta en positiv vinkling på saker.

Falska tatuering Kit

Hur skulle du känna om din mormor fick en brinnande skalle tatuering med en orm som kommer ut av det? Vad sägs om om morfar bestämde han ville en stor suddig nallebjörn på bröstet. Låter som en bra fest. En falsk tattoo kit kommer att bli en hit på någon fest. Rummet kommer att vara full av barn och mor-och farföräldrar med färgstarka, flyttbara tatueringar. Äldre människor sällan någonsin tatuera sig, så varför inte låta dem uttrycka sig. Satsen levereras med mer än 25 tatueringar allt från mjuka, gosiga kattungar till farliga utseende skallerormar. Inte vara den sista att ha ditt val.

Över den Hill potta nattlampan

En dag är alla äldre persons liv när den promenaden från sängen till badrummet känns som ett maraton. Och när du äntligen anländer, du är för trött för att slå på ljus. Bidra till att undvika de misstag att följa med över The Hill potta nattlampan. Denna små batteridrivna ljus fäster vid botten av wc-stolen med hjälp av den medföljande självhäftande. På öppnas, tänds ljuset, som ger bara om all hjälp du kan ge en äldre person i denna situation. De kommer att tacka dig varje gång de använder den. Räkna med några sena telefonsamtal.

Uppblåsbara Walker

Deras ålder, kommer den person som tar emot denna gåva har redan en rullator. Skillnaden är här walker kommer med försiktighet ljus och ljusa färger. Denna gåva är garanterat att användas nästan omedelbart. Plast uppblåsbara walker är ungefär tre fot lång och tar ca 30 sekunder för att blåsa. Nu ägaren kommer att kunna ge gemenskapen varning nästa gång gå de fortkörning av.