mynewspapers.net

Aladdin kostym idéer

Aladdin kostym idéer


Aladdin är en populär karaktär från Disney-film med samma namn. Aladdin bär en lila och guld väst och vit böljande byxor, och ses ofta med ett guld lampan, som han färgar för att få tillgång till sin personliga genie. Även om Aladdin är av arabisk härkomst, alla barn med svart hår-- eller en svart peruk--kan klä som Aladdin för Halloween eller spöka.

Återskapa Aladdins övre halv

Eftersom Aladdin liv i Arabien, är han bar överkropp med undantag för en öppen lila väst. Hitta en nude-färgad eller vit långärmad T-shirt för ditt barn att bära. Nästa, Köp en lila väst från en kostym butik, eller skapa din egen att ta bort genom ärmarna och skära torsoen av en lila T-shirt så att det ser ut som en väst. Aladdins västen har också ett guld trim, som kan köpas på ett hantverk butik och sys på kanterna på västen.

Återskapa Aladdins lägre-halvan

Aladdin bär böljande vita byxor; Detta utseende kan skapas med överdimensionerade vit sweatpants. Klipp elastiska från benet muddar så att de inte cinch vid anklarna. Pyjamas byxor kan också användas. Skapa Aladdins gold bälte genom att knyta en remsa av guld tyg runt barnets midja. Dessa band bör vara ca två till tre inches i bredd och vira runt barnets midja löst. Dessa band kan köpas på de flesta hobbybutiker.

Ytterligare rekvisita

Aladdins lampa är en signatur komponent i hans garderob. Överväga att köpa en leksak genie lampa på en lokala leksaksaffär eller kostym shop. Dessutom kan ditt barn bära en väv eller en persisk matta, som Aladdin använder för att flyga över natthimlen. En kunglig Sultan hatt, helst avslutar i lila, kostym. Uppmuntra ditt barn att trick or Treat eller delta i ett party med en flicka klädd som Jasmine, Aladdins kärlek. Dessa rekvisita kommer att göra ditt barns karaktär framträder.