mynewspapers.net

Alabama trafiklagar: Gul hastighetsgräns tecken

Alabama trafiklagar: Gul hastighetsgräns tecken


Med en komplett kunskap av trafikskyltar och signaler som styr körbanarna där du bor kommer att hjälpa dig bli en bättre förare. Alabama använder 10 olika former och sex olika färgställningar för dess vägmärken. Dessa inkluderar stoppskyltar, avkastning tecken, hastighetsbegränsning skyltar och konstruktion rådgivande tecken. Ett sådant tecken är gula hastighetsgräns tecken, som har sina egna regler och betydelser för dig att lära dig.

Hastighetsgräns tecken

Hastighetsgräns tecken i Alabama följa samma form, färg och antal system som hastighetsgräns tecken i andra stater. Detta standardiserade system kan du resa från en stat till en annan utan att behöva lära dig nya lagar och skyltar. Generiska hastighetsgränsen är en vit rektangel med fet svart skrift, som ger råd om lagliga hastigheten skyltad.

Gul hastighetsgräns tecken

I kontrast till vita hastighetsgräns tecken, är ett gult hastighetsgräns tecken tänkt att ange säkra hastigheten att resa på. Vit hastighetsgräns tecken tipsa dig om rättsliga hastighetsgränsen. Detta gäller den gul skylten också. Gul skylt är dock också en indikator på en kommande förändring i väglag. Dessa tecken är oftast Inlagd under en annan gul skylt som förklarar denna ändring av villkor, till exempel en skarp sväng eller brant lutning.

Alabama hastighetsgräns

I Alabama är den maximala postat hastighetsbegränsningen 70 km/h. Några års visas när du reser på en motorväg med flödet av trafik. Detta gäller aldrig ett gult hastighetsgräns tecken. Skyltad är den absoluta maximala tillåtna lag som du kan resa i området. Dessa tecken förekommer främst i motorvägar, som är högtrafikerade områden. På grund av detta tar Alabama Highway Patrol en nr-förmånlig behandling hållning när det gäller den allmänna säkerheten.

Brott straff

Brott mot ett vitt hastighetsgräns tecken är en förseelse som kommer med en monetära straff och negativt kan påverka dina försäkringskostnader. Men kan att bryta mot en gul hastighetsgräns tecken resultera i en högre monetära straff och har en sämre effekt på din försäkring. Skälen är att de gula skyltarna bokförs för din säkerhet, och brott utgör vårdslös körning.