mynewspapers.net

Aktiviteter med 2 åringar på vintern

Aktiviteter med 2 åringar på vintern


Småbarn kan vara en handfull och att hålla dem sysselsatta i de kalla vintermånaderna kan ibland vara en knepig uppgift. Med lite snö, kreativitet och en varm, vattentät spela kostym hittar du en mängd vinteraktiviteter för att hålla två åringar underhöll. När vädret inte tillåter utomhus snö spela, finns det andra aktiviteter med två åringar, på vintern-tema, som du och din småbarn kan njuta.

Snöänglar

Aktiviteter med 2 åringar på vintern


En enkel vinter aktivitet som småbarn gör snöänglar. Se till att barn är paketerade varmt med ski-typ vattentäta byxor, rockar, hattar, handskar och halsdukar att förhindra köldskador och sjukdom. Leda ditt barn till en tjock, ren lapp av snö att du är säker har inga vassa eller steniga områden under. Har honom ligga platt på rygg i snön och flytta armarna upp och ner och benen inåt och utåt, sopa snön fram och tillbaka. Hjälpa barn stå tillbaka upp till Visa angel-formade intryck gjorde i snön.

Snow skulptera

Aktiviteter med 2 åringar på vintern


Två år åringar är ofta fascinerad av zoo djur och de som spelar med snö. Du kan underhålla ett litet barn av skulptera en "snö zoo" med några av hennes favorit djur. En sköldpadda är en rekommenderad varelse att börja med på grund av dess enkla runda formen. Hjälpa ditt barn att göra en stor hög av snö på marken för att bilda den sköldpaddsskal och skulptera armar, ben och huvud. Ditt barn kan använda hennes kreativitet för att skulptera oavsett zoo varelser hon gillar, eller göra upp imaginära.

Snow Fort

Aktiviteter med 2 åringar på vintern


Bygga en snö fästning är en aktivitet som kan delas med två åringar men kräver betydande vuxnas deltagande och en tung mängden snö. Hitta en klar, säkra område med mycket snö. Har barnen fylla stora hinkar eller behållare med snö, packa ner tätt. Vända i hinkar upp och ner för att frigöra snön, se till att det behåller formen av skopan, att skapa "tegelstenar". Linje snön tegel upp bredvid varandra och försiktigt börja stapla fler tegelstenar på dem att skapa väggar och tak av snö forten. När du har den grundläggande stiftelsen, kan småbarn du spela runt och krypa och från fortet. För extra underhållning, bygga flera snö forten och låta dina barn att gräva tunnlar i snön från fort till fort. Aldrig lämna barn utan tillsyn och vara säker på att de är ordentligt klädd för utomhus vinter spela.

Rakkräm snögubbar

När det är för kallt att spela utanför, leta efter vinter-tema aktiviteter du kan göra inomhus. För att skapa rakkräm snögubbar, avmarkera en stor, platt yta som en kök tabell eller counter-topp och låt ditt barn Tom ett par burkar av rakkräm till området. Han kan bygga snögubbar, djur eller något han tycker genom att försiktigt skulptera och modellering siffror med rakkräm. Denna aktivitet kan bli ganska rörigt, men är säkert eftersom rakkräm är i huvudsak tvål. Se till att ditt barn inte får raklödder i hans ögon eller mun medan du spelar.

Styrofoam snögubbar

En annan inomhus vinter aktivitet tillräckligt enkla för två åringar gör styrofoam snögubbar. Hjälpa ditt barn att sticker en tandpetare halvvägs till en styrofoam boll och bifoga en annan boll till utsatta slutet av tandpetare genom att trycka den stadigt ner. Låt ditt barn stick piprensare i sidorna av lägre bollen för vapen och använda skolan lim eller pasta för att lägga pärlor eller knappar för ögon, näsa och mun. Småbarn ofta sätta saker i munnen, så vara säker på att aldrig lämna två åringar utan tillsyn när du utför denna verksamhet.